in

Aparat dentar spark: ce este? Care sunt beneficiile pe care le poate aduce? Iata ce spun informatiile de specialitate!

De la an la an, din ce in ce mai multi oameni au devenit interesati de obtinerea unui zambet frumos din punct de vedere estetic, acesta putand fi capatat doar cu ajutorul unui dentist. De asemenea, alaturi de interesul clientilor, si tehnologia utilizata a ajuns sa creasca exponential, tratamentele fiind mai eficiente ca oricand. 

Un exemplu concret, in acest caz, il reprezinta asa-numitul aparat dentar spark, acesta putand fi utilizat pentru indreptarea dintilor de orice tip. Asadar, pentru a ajuta la informarea unui numar cat mai ridicat de persoane, in articolul de fata au fost aduse in discutie principalele detalii ce pot fi oferite pacientului in cazul in care se decide sa apeleze la un asemenea procedeu.

Ce este aparatul dentar spark?

Mai pe intelesul tuturor, aparatele dentare spark au fost create pentru a putea trata o gama variata de probleme stomatologice, aici fiind vorba de indreptari ale dintilor, spatieri sau overbite. Ele sunt proiectate pentru fiecare pacient in parte, utilizandu-se tehnologia de ultima generatie TruGEN. Prin urmare, materialul va fi unul puternic, dar confortabil in acelasi timp, rezistent la posibilitatea de aparitie a petelor, cu o claritate si transparenta extrem de ridicata. 

Cele mai citite articole

Pacientul va primi mai multe seturi de gutiere, acestea urmand sa fie schimbate o data la doua saptamani. Se recomanda purtarea lor pe o perioada de minim 20 de ore pe zi, aici fiind inclus si timpul somnului. Aparatul se indeparteaza pe timpul meselor, in aceasta perioada el urmand sa fie igienizat. 

Avantajele aparatului dentar spark

Dupa cum era probabil de asteptat, aparatul vine la pachet cu o serie extrem de bogata de beneficii, printre cele mai clare avantaje obtinute ajungand sa se numere urmatoarele aspecte:

  • obiceiurile alimentare nu se schimba;
  • sunt detasabile;
  • sunt usor de igienizat, fapt care le face benefice pentru oricare tip de persoana
  • ca urmare a transparentei de care dau dovada, ele nu vor influenta in vreun fel aspectul danturii;
  • sunt confortabile si bine adaptate pentru suprafata dintilor;
  • pot fi utilizate la orice varsta;
  • pacientul va putea vizualiza de la inceput cum va arata zambetul sau.

In concluzie, acestea sunt informatiile care trebuie luate la cunostinta.

Cele mai citite articole

Scris de admin

Lasă un răspuns

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știai că unele lenjerii de pat fac diferența între un somn de calitate și o dimineață posomorâtă?

Ferma – între activitate tradițională și tehnologie