in

Știai că unele lenjerii de pat fac diferența între un somn de calitate și o dimineață posomorâtă?

După o zi lungă de muncă cu toții visăm să ajungem în locul în care ne simțim cel mai în siguranță: acasă. Cheia succesului o reprezintă un somn de calitate, iar o lenjerie de pat potrivită are o contribuție decisivă.

Istoricii nu pot spune cu exactitate cine a inventat lenjeria de pat. Unii dintre ei susțin că egiptenii au prelucrat bumbacul pe care apoi l-au transformat în țesături. Alții sunt de părere că romanii sunt cei care le-au creat. 

Fie că sunt romanii, egiptenii sau alte popoare un lucru îl știm sigur. Spre deosebire de secolele trecute, când doar bogații își permiteau așternuturi fine și confortabile, acum, omul contemporan are la dispoziție o gamă variată de lenjerii de pat, adaptate nevoilor sale, confecționate din materiale de calitate, care să contribuie la odihna mult dorită.

Un somn de calitate este direct influențat de o lenjerie de pat nouă

Unul dintre motivele principale pentru care te trezești dimineața obosit este o lenjerie de pat neconformă, neadaptată nevoilor și gusturilor tale. Prin urmare, alegerea unei noi lenjerii de pat este capitală pentru ca somnul tău să fie de calitate. Acest deziderat este esențial într-o societate contemporană în care stresul devine, pe zi ce trece, un laitmotiv. Dacă urmezi câțiva pași simpli poți să ai parte de odihna mult dorită.

Criterii pentru alegerea unei lenjerii de pat

Este esențial să alegem lenjerii de pat după tipul de confort pe care îl căutăm: Lenjerii de pat Ranforce, Lenjerii de pat Bumbac, Lenjerii de pat Satin, Lenjerii de pat Lux, Lenjerii de pat Bebe, Lenjerii de pat Copii. Principalele criterii pe care trebuie să le ai în vedere sunt de ordin estetic însemnând dimensiuni, culoare, design, însă și din punct de vedere calitativ, care țin de material.

De ce materialul are o importanță aparte

Cele mai citite articole

Materialul este esențial deoarece lenjeria de pat intră în contact direct cu pielea. Având în vedere criteriul calitativ, cele mai potrivite sunt confecționate din bumbac 100%. Sunt foarte ușor de curățat și întreținut. Alegerea cea mai bună este, însă, bumbacul ranforsat. Acesta nu se scămoșează și are o rezistență sporită în timp. Este rezistent la apă, lumină sau detergent. Mai mult, are proprietatea de a se adapta la temperatura ambiantă, atât pe timpul verii, cât și în sezonul rece, generând răcoare și căldură în funcție de anotimp. 

Un alt tip de material este bumbacul satinat, care este un mix între bumbac și satin, dar cu o țesătură mai fină și mai plăcută la atingere. Dacă dorești ca aerul să circule astfel încât pielea să fie oxigenată ar trebui să îți alegi o lenjerie de pat de lux.

Criteriul estetic, rol important

Așternuturile au capacitatea de a influența întreg aspectul dormitorului. Din acest motiv, rolul estetic are menirea de a crea o atmosferă cât mai relaxantă.  Totul depinde de gustul fiecăruia, dar anumite culori, precum cele calde sau combinația verde – albastru creează o stare de liniște și relaxare.

Dacă ești o persoană care iubește culorile vii poți alege lenjerii de pat colorate cu diverse modele. Cu cât este mai frumoasă și mai comodă lenjeria de pat, cu atât de plăcut ne va fi și somnul. 

Dacă știi să alegi lenjeria de pat perfectă, adaptată nevoilor și personalității tale, aceasta poate să îți creeze o oază de relaxare și liniște chiar la tine acasă. Un somn de calitate este cheia succesului pentru a face față tuturor provocărilor. Alege lenjerii de pat potrivite dormitorului tău din portofoliul de produse: https://www.somproduct.ro/

Despre SomProduct

SomProduct este un brand cu tradiție în România, având o experiență de 14 ani în industria Home&Deco și un portofoliu de peste 90.000 de articole de la branduri de top autohtone și internaționale. Bazele companiei au fost puse în anul 2008, la Baia Mare, din dorința de a oferi oamenilor confort și inovație. Dacă atunci portofoliul de produse cuprindea doar cinci articole: trei saltele, o somieră și o canapea, astăzi clienții pot achiziționa mobilier și decorațiuni pentru întreaga locuință dintr-un singur loc: piese și seturi pentru dormitor, living, camera copiilor, birou, bucătărie, baie și hol, corpuri de iluminat, electrocasnice și obiecte pentru terasă și grădină.

Cele mai citite articole

Scris de admin

Lasă un răspuns

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De ce este Antalya atat de populara? Motive pentru a vizita bijuteria mediteraneana a Turciei

Aparat dentar spark: ce este? Care sunt beneficiile pe care le poate aduce? Iata ce spun informatiile de specialitate!