in

Transforma-ti mansarda intr-o oaza de relaxare!

Dacă aveți o mansardă neterminată, poate părea o sarcină descurajantă să o convertiți într-un frumos dormitor finisat. Probabil crezi că vei cheltui mult timp și bani într-o cameră mică. Cu toate acestea, având în vedere considerațiile corecte de planificare și pre-conversie, conversia dormitorului la mansardă se poate face foarte ușor și cu mult stil, astfel încât obții o camera unicat.

Orice renovare a casei va aduce un plus de valoare casei dvs. Transformarea mansardei tale într-un dormitor poate adăuga multă valoare casei tale.

După ce parcurgeți etapele de planificare, trebuie să începeți conversia efectivă a spațiului dvs. Fiecare piesă din noua cameră are considerații speciale care se îndreaptă spre crearea unui dormitor la mansardă frumos și eficient.

O problemă obișnuită pe care o au proprietarii de case atunci când transformă o mansardă într-un dormitor este panta abruptă a tavanului. Împiedică orice spațiu pentru cap și limitează spațiul utilizabil în podul dvs. Cu toate acestea, acestea nu ar trebui privite ca o piedică, ci mai degrabă ca o piesă unică de arhitectură care poate îmbunătăți noul dormitor.

În timp ce vopsiți tavanul cu o culoare atrăgătoare este o modalitate ușoară de a crea un punct focal în mansardă, există alte modalități de a crea un design interesant. Puteți utiliza aceeași idee care este utilizată pentru proiectele bibliotecilor de acasă și puteți crea lambriuri unice pe unghiuri cu diferite tipuri de turnare. Dacă spațiul dvs. este mai mic, vopsiți deasupra mulajului pentru a crea un perete texturat care are o culoare singulară. Acest lucru adaugă interes vizual fără a copleși un spațiu mic.

Cele mai citite articole

Transformându-vă mansarda într-un spațiu de locuit nou, veți avea nevoie de un mijloc de acces fiabil. Mansardele care nu sunt folosite frecvent au scări instalate pentru a ajunge în zonele de depozitare.

Cel mai comun design de scări interioare de mansardă sunt cele tradiționale. Cu modele extrem de personalizabile, puteți găsi cu ușurință scara care se va potrivi spațiului, cât și în stil. Puteți oferi  un plus de eleganță cu o balustradă de sticlă.

Există o mulțime de modalități de acces la mansardă și multe modele de scări de mansardă  disponibile pe piață.

Un dormitor la mansardă are, de asemenea, o mulțime de ferestre care pot umple spațiul cu lumină naturală. Acest lucru face ca camera să se simtă mai mare, mai degrabă decât să aibă doar surse de lumină artificială. Luminarea profită de linia de acoperiș înclinată și folosește tot spațiul disponibil.

Dacă mansarda din casa dvs. este suficient de mare, transformați-o într-un apartament studio complet cu propriul dormitor, bucătărie și baie. Acest lucru va face oaspeții să se simtă independenți și acasă.

Dacă mansarda este suficient de mare și aveți copii, transformați-o într-o sală de jocuri / zonă de hangout. Camera suplimentară de la mansardă este un loc perfect pentru asta, deoarece se simte privată de restul casei.

Cele mai citite articole

Scris de admin

Lasă un răspuns

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Hoverboard – Intoarcere in viitor

Poţi să faci bani frumoşi, dar şi să te relaxezi cu tehnica quilling