in

De ce este Antalya atat de populara? Motive pentru a vizita bijuteria mediteraneana a Turciei

De ce este Antalya atat de populara? Motive pentru a vizita bijuteria mediteraneana a Turciei

Daca esti unul dintre cei multi care intreaba de ce Antalya este atat de populara, putem enumera sute de motive. Popularitatea in crestere este prezenta si in randul cumparatorilor straini de case. Antalya, a doua cea mai aglomerata piata imobiliara din Turcia, atrage multe nationalitati. Sunt interesati de case de vacanta, resedinte permanente, proprietati care pot fi inchiriate si fac o investitie imobiliara inteligenta. Multi straini care doresc sa beneficieze de cetatenia turca printr-un program de investitii aleg, de asemenea, Antalya.

Asa este cererea, iar companiile aeriene au in vedere noi oferte de charter Antalya, in timp ce se pregatesc mereu pentru un alt an record. Acoperind cea mai mare parte a coastei mediteraneene a Turciei, haide sa vedem de ce oamenii iubesc Antalya.

De ce este Antalya atat de populara?

  • Usor de accesat

Majoritatea vizitatorilor ajung prin aeroportul de ultima generatie, care este, de asemenea, principalul centru turistic al Turciei. Cu zboruri la nivel mondial pe tot parcursul anului, pozitia sa geografica il face bine pozitionat pentru timpi scurti de transfer catre locuri precum Belek, Kemer si destinatiile populare de statiuni turistice Lara Beach si Konyaalti. 

  • Cel mai bun climat meteorologic din Turcia

Fiind o tara vasta, diferitele zone climatice ale Turciei difera foarte mult si daca esti in cautarea unor veri calde si ierni blande, alege Antalya. 

  • Cea mai buna destinatie de plaja din Turcia

Regiunea acopera 600 de kilometri de coasta cu plaje de nisip magnifice, golfuri ascunse si golfuri izolate. 

  • Cumparaturi vibrante si scene de viata de noapte

Cele mai citite articole

Deci, ce sa faci in afara de plajele frumoase? Magazinele variaza de la pietele saptamanale traditionale la cumparaturi de fructe si legume, suveniruri, imbracaminte, articole de uz casnic si multe altele pana la mall-uri mari care se afla in fruntea oricarei alte Americi. 

  • Atractii turistice si situri istorice

Istoria vibranta a Antalyei si-a lasat amprenta prin ruinele antice precum Aspendos, Phaselis, Myra, Turnul Rosu si Castelul Alanya, ruinele scufundate din Kekova si multe altele. Locurile de vizitat includ parcuri acvatice, muzee, spatii verzi, faimosul acvariu si o telecabina pe Muntele Tahtali. Sa nu uitam de atractia principala, orasul vechi Kaleici cu colectia sa pitoreasca de case otomane, moschei vechi, un turn cu ceas falnic si Poarta lui Hadrian.

  • Drumul Lycian

Antalya gazduieste faimoasa Cale Liciana, cel mai lung traseu de drumetii din Turcia. Acoperind intreaga coasta, include situri antice si situri istorice care dateaza din Imperiul Lycian. 

  • Sporturi de aventura din belsug

Pasionatii de adrenalina se pot astepta la o gama larga de activitati. Scuba diving este popular si deoarece scolile vand scufundari de testare si lectii, atrage scafandri neexperimentati si incepatori. 

  • Varietate de destinatii

Indiferent daca doresti sa petreci noaptea sau sa te muti si sa locuiesti aici, o multitudine de orase si sate ofera fiecare ceva unic. Savurati vibratii autentice in Side, mergeti la plaja in Kemer, bucura-te de un stil de viata luxos in Kalkan sau rasfata-te cu teme nostalgice in Kas. Cirali si Olympus ofera pace, in timp ce Alanya, care castiga si ea popularitate, este un alt polivalent.

Cele mai citite articole

Scris de admin

Lasă un răspuns

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ce să știi înainte să începi să te joci la un casino online. Asta o să te ajute ca începător

Știai că unele lenjerii de pat fac diferența între un somn de calitate și o dimineață posomorâtă?