in

Pregătește-te de concediile de-a lungul anului

Odată cu venirea primăverii parcă și dorul de ducă e tot mai mare și începi să te uiți la variante de concedii pe care să le iei de-a lungul anului.

Poate ai găsit o ofertă bună și pleci mai repede decât te-ai aștepta și trebuie să începi să te pregătești pentru ieșirea din rutină.

Fie că vorbim despre ce să faci înainte de plecare sau ce să nu uiți să pui în bagaj, toți pașii sunt importanți pentru a-ți da o stare de bine și relaxare fără griji.

Indiferent că ai bagaj de mână sau bagaj de cală, te asigurăm că toate sugestiile noastre încap în el și nu îți vor lua loc mult în așa fel încât să încapă și suvenirurile pe lângă ele.

Cum să te pregătești de concediu

Fiecare plecare de acasă este văzută ca o provocare, mai ales dacă alegi să mergi și să descoperi locuri necunoscute.

1. Cosmetică

E de la sine înțeles că lună de lună te îngrijești de corpul tău, însă înainte de plecarea în concediu este bine să te asiguri că părul nedorit nu îți va face surprize și să ai grijă să ai acasă ceara de epilare care să te ajute să scapi de acesta pe o perioadă mai lungă de timp.

Alege produse profesionale care știi că își fac treaba ca la carte și te asigurăm că vei avea zile liniștite și vei putea purta rochițele preferate fără să îți faci probleme.

La fel, poți să îți faci acasă manichiură și pedichiură semipermanentă și astfel vei mai scăpa de o grijă: aceea a ojei care sare de pe unghii când îți e lumea mai dragă.

2. Coafor

Știm că îți place să arăți mereu bine, iar felul în care arată și se simte părul tău este o parte importantă a acestei ecuații.

Cele mai citite articole

Fă-i o vizită stilistului tău pentru o tunsoare care să fie ușor de aranjat când ești plecată și alege o culoare care sa reziste pe firul de păr oricât de mult ai fi plecată de acasă.

3. Împachetează doar ce e necesar

Indiferent cât de mic sau de mare îți este rucsacul/ valiza, este la fel de important să împachetezi doar ce e necesar. Întotdeauna este bine să lași loc în bagaj pentru suveniruri, că sigur te vei abține cu greu să cumperi câteva pentru tine și pentru cei dragi.

Ca să poți să te organizezi mai ușor, creează dinainte ținute din haine versatile, care să se potrivească în mai multe combinații. Astfel vei putea să calculezi de câte haine ai nevoie în funcție de câte zile stai.

Un sfat important pe care îl avem pentru tine este să pui în bagaj și o pelerină de ploaie, că nu se știe niciodată cum te poate surprinde vremea când ți-e lumea mai dragă.

4. Nu uita de SPF

Contrar opiniilor des întâlnite, cu SPF nu trebuie să te dai pe față doar vara. Atunci trebuie să ajungi la factorul maxim de protecție, care este 50.

Din păcate, razele UV sunt acolo mereu și își pun amprenta asupra pielii. În sezoanele mai răcoroase purtăm în general haine cu mânecă lungă și pantaloni lungi, iar pielea corpului ne este protejată. Cu toate acestea, tenul are nevoie de o extra protecție, iar aceea vine cu ajutorul cremelor SPF.

5. Fă un itinerariu

Atunci când mergi într-un loc nou este bine să cauți de dinainte ce anume poți să vizitezi și mai ales ce se pliază pe ceea ce îți face plăcere. Poate nu îți place neapărat să mergi la muzee, însă îți dorești să petreci cât mai mult timp făcând activități în aer liber.

Pune pe hârtie ce îți place să faci și la fel și pentru restul grupului și apoi faceți în mare un plan de bătaie. Spunem “în mare” pentru că nu trebuie să vă stresați dacă într-o zi ați zis că faceți o anumită activitate iar aceea nu s-a întâmplat. Concediul este despre relaxare, nu despre a pune presiune cu lucruri care trebuie neapărat făcute.

Pregătirea concediului e bine să fie una care te umple de energie, așa că ține cont de sfaturile noastre și vei vedea cum toate vor merge ca unse!Credite foto: unsplash.com

Cele mai citite articole

Scris de admin

Lasă un răspuns

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ce să am în vedere când închiriez un spațiu comercial pentru afacerea mea?

Piese de schimb pentru utilaje agricole: Garanția fiabilității și siguranței în lucrul în câmp