in

De ce ar trebui să ţineţi cont atunci când cumpăraţi un teren?

Investiţiile substanţiale au reprezentat dintotdeauna o modalitate foarte profitabilă de a gestiona finanţele, iar achiziţionarea de terenuri se numără printre cele mai importante. Indiferent dacă doriţi să construiţi o casă, o clădire, o făbricuţă sau doar să vă ocupaţi de agricultură, este esenţial să acordaţi o mare atenţie tuturor factorilor care vor contribui la profitabilitatea investiţiei, astfel că recomandările şi sfaturile specialiştilor în domeniul imobiliar sunt esenţiale atunci când doriţi să cumpăraţi un teren.

La ce trebuie să acordaţi atenţie atunci când căutaţi un teren de vânzare?

Înainte de a porni în căutarea ofertelor imobiliare, este esenţial să ştiţi ce căutaţi. Pentru a reuşi, orice plan are nevoie de o creionare foarte clară a obiectivelor propuse, astfel că primul pas va fi acela de a stabili exact pentru ce procuraţi terenul. Având în vedere că piaţa de specialitate şi persoanele care îşi vând terenurile constituie un palier foarte laborios, atunci când vă propuneţi să căutaţi un teren de vanzare, vă va fi de mare folos ajutorul şi consultanţa oferite de specialiştii în domeniul imobiliar.

Cele mai citite articole

Apelând la aceştia, aveţi posibilitatea de a accesa oferte reale şi bine organizate, bazate pe studiu de piaţă şi pe normele în vigoare. Beneficiind de suport avizat în domeniul imobiliar, vă asiguraţi că luaţi pulsul real al pieţei şi că aveţi şansa de a găsi oferta potrivită nevoilor şi cerinţelor dumneavoastră.

Cum stabiliţi ce tip de teren aveţi nevoie

Atunci când vă propuneţi să cumperaţi terenuri şi imobile, este bine să limitaţi cât mai mult căutările, raportându-vă la cerinţele şi nevoile dumneavoastră reale. Dacă vreţi un teren pe care intenţionaţi să construiţi o casă pentru familie, atunci este bine să ţineţi cont de câteva aspecte. În primul rând, stabiliţi ce suprafaţă este necesară pentru proiectul casei şi curţii, pentru a şti ce dimensiuni ar trebui să aibă terenul.

Asiguraţi-vă că terenul vizat este intravilan, nu se află foarte aproape de râuri sau pârâuri, evitându-se astfel riscul de inundaţii, permite acces utilajelor necesare pe durata construcţiei viitoarei case, asigură o racordare facilă la utilităţi, este situat la cel puţin 20 de metri de şoseaua principală unde gradul de poluare este mare, şi este aproape de zone verzi. Pe lângă acestea, este important ca terenul să vă permită acces rapid către locul de muncă, şcoala copiilor, unităţi medicale şi către centrele comerciale. De asemenea, este necesar ca zona să deţină acces la utilități: apă, canalizare, gaz.

Cele mai citite articole

Scris de admin

Lasă un răspuns

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cum se alege o firma care ofera servicii de curatenie profesionale pentru birouri?

Camioane RENAULT second hand de pe Autoline: Alegerea perfectă pentru afacerea ta