in

Cum se alege o firma care ofera servicii de curatenie profesionale pentru birouri?

Igiena intr-un mediu de lucru joaca un rol important in bunastarea angajatilor. Lucrul intr-un mediu curat si sanatos este esential pentru a fi productiv, creativ si motivat. Din acest motiv, managerii trebuie sa acorde o mare importanta curateniei birourilor: o munca adevarata. 

Cu toate acestea, alegerea unei companii de curatenie profesionale care sa curete spatiile in mod regulat nu este niciodata o sarcina usoara. De ce este asa? Pentru ca, pe langa faptul ca este un factor de productivitate si motivatie pentru angajati, curatenia birourilor are un impact direct asupra imaginii de marca. 

Care sunt sfaturile de care sa se tina cont?

Pretul serviciilor oferite de companie

Atunci cand aleg cea mai buna firma de curatenie, majoritatea companiilor se concentreaza pe un criteriu cheie: pretul. Avand in vedere ca bugetele de functionare ale companiilor sunt din ce in ce mai restranse, este normal ca acestea sa puna pretul ca parametru numarul unu in gasirea celei mai bune firme de curatenie.

Expertiza companiei de curatenie

Cele mai citite articole

Desi acest criteriu nu este obligatoriu, ar fi mai intelept sa se aiba incredere intr-o firma de curatenie cu experienta. Este esential ca firma sa fi fost deja activa intr-un domeniu similar. In acest fel, operatiunea va incepe rapid si eficient. De asemenea, aceasta va putea sfaturi cu privire la masurile adaptate la dificultatile si constrangerile ce pot sa apara. 

Pentru un sector cu constrangeri singulare, formarea agentilor de curatenie este esentiala pentru ca acestia sa respecte procedurile in indeplinirea sarcinilor lor.

Calitatea serviciilor 

La preturi egale, unele companii de curatenie pentru birouri sunt mai fiabile si mai profesioniste decat altele. Asadar, inainte de a semna un contract, trebuie sa se faca timp pentru a aduna informatii despre calitatea unor servicii de curatenie profesionale. Se poate face acest lucru batand la usile fostilor clienti sau mergand direct pe internet. 

Navigand pe forumurile specializate, este foarte posibil sa se gaseasca opiniile managerilor care au folosit deja aceasta firma de curatenie. Trebuie sa se ia in considerare toate criteriile: viteza, fiabilitatea, calitatea muncii, seriozitatea, profesionalismul, absenteismul etc. Pentru a gasi o opinie obiectiva, cel mai bine este sa se aleaga o companie cu o certificare.   

Cele mai citite articole

Scris de admin

Lasă un răspuns

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Motive pentru care ar fi bine sa mergi la un nutritionist

De ce ar trebui să ţineţi cont atunci când cumpăraţi un teren?