in

TOP păcănele cu Joker – ce poți încerca online la cazinourile licențiate din România?

În ziua de astăzi, jocurile de noroc sunt extrem de diversificate, acestea fiind regăsite în diferite versiuni, care se remarcă prin structură, concept sau tematică. Astfel, gamblerii au de ales dintre mii de titluri atractive, fiecare în parte având elemente deosebite prin care ies în evidență. Unele păcănele au o aparență mai clasică, unele par desprinse din viitor, dar se regăsesc în online câteva care îmbină elemente din ambele categorii. 

Printre ele se află video slot-uri care îl au în rol principal pe Joker, un personaj caracteristic jocurilor de noroc aflate în portofoliilor mai multor top cazinouri online accesibile din România. Poate cele mai cunoscute îți par a fi Fire Joker, Ice Joker sau Joker’s Luck, însă lista este cu mult mai lungă. 

Iată câteva exemple de păcănele cu această tematică pe care să le încerci de pe desktop sau mobil!

Chronos Joker

Cu puterea de a influența timpul, dar și de a aduce mai multe șanse de câștig, personajul principal din păcăneaua Chronos Joker te așteaptă pe un matrix de 3×3 cu 5 linii de câștig. Pe role vor apărea predominant fructe, însă și câteva elemente caracteristice măsurării timpului, precum clepsidra sau ceasul de buzunar.

Jocul a fost lansat de providerul Play’n Go, are o volatilitate medie și îți dă șansa de a obține un câștig maxim de 1600x miza ta. Pentru a face asta, se va declanșa automat, aleatoriu, un multiplicator cu o valoare de la x2 până la x10, ori dacă ai răbdare și noroc, un super-multiplicator cu o valoare de la x4 până la x20. În plus, păcăneaua Chronos Joker are foarte multe funcții care includ Rotiri fără cost ori Re-Spins.

Respin Joker

Cele mai citite articole

Cuprins în portofoliul furnizorului Synot, video slot-ul Respin Joker este un joc cu multe surprize și modalități de câștig. El are un RTP de 96.13%, o volatilitate mică spre medie și îmbină superb elemente tradiționale cu specificații moderne. Matrix-ul său de 3×3 are 5 linii de plată pe care pot să apară simboluri cu fructe, ori cel mai important icon, masca de Joker.

Ea are rol de Wild și are capacitatea de a substitui orice icon, atât timp cât în acest fel contribuie la formarea sau la completarea unei combinații câștigătoare. Într-o astfel de situație, simbolurile din combinație rămân pe loc, iar toate celelalte vor fi schimbate prin ReSpin.

De asemenea, în păcăneaua Respin Joker, dacă toate rolele sunt pline cu același simbol, câștigul tău va fi dublat. O altă modalitate de a-ți multiplica cu x2 premiile, este prin opțiunea Gamble, care este sub forma unui mini-joc. Dacă ai norocul de a ghici ce culoare are cartea întoarsă, valoarea ultimul premiu obținut va fi dublată. 

Love Joker

Lansat la începutul anului 2022, jocul Love Joker de la Play’n Go este o alegere foarte bună pentru pasionații de adrenalină și de păcănele mai complexe. Jocul are tot un format de 3×3, unde vor apărea elemente mai clasice, precum șeptari simpli sau dubli, ori fructe. Însă, cele mai de preț simboluri sunt Jokerița, inimile de rubin și inimile de aur.

Având rol de Scatter, frumoasa Jokeriță poate să ajungă doar pe rola de mijloc. Ea este singurul icon care poate să activeze ReSpins-uri. În timpul acestora, va fi schimbat matrix-ul, iar singurele elemente care vor putea să apară vor fi inima de rubin și inima de aur. Funcția se încheie când pe grilă nu mai apare niciun icon. În funcție de norocul pe care îl ai, în Love Joker poți strânge inimi pentru a crește valoarea multiplicatorului aplicat în timpul ReSpins-urilor.

Cele mai citite articole

Scris de admin

Lasă un răspuns

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cum aleg tipul potrivit de cub de gheață pentru localul meu?

Avantajele incalzirii cu centrala cu butelii GPL