in

Ce avantaje ofera aparatele dentare Spark?

Cu totii cunosc puterea unui zambet sanatos si frumos, tipul de zambet care poate lumina o camera si poate emana un puternic sentiment de incredere. Cu toate acestea, nu toata lumea se naste cu un zambet pe care il iubeste. 

De fapt, mai putin de jumatate dintre adulti se simt increzatori cu zambetul lor. Dar asta nu inseamna ca o persoana nu poate obtine zambetul visurilor sale. Astazi, unul din patru pacienti care au nevoie de aparate dentare sunt adulti. Acum, se foloseste aparat dentar Spark pentru a indrepta dintii eficient.

In plus, exista mai multe optiuni disponibile. Sistemul  Spark™ Clear Aligner  este o alegere excelenta pentru adultii activi care doresc un tratament eficient care este aproape invizibil pentru altii. Gutierele Spark sunt un nou sistem de aliniere transparent, configurat de medic, care ofera mai multe beneficii cheie fata de concurenta si este potrivit pentru stiluri de viata active si cariere profesionale ocupate. 

Cele mai citite articole

Spark este produs de Ormco, o companie globala de ortodontie in care ortodontii din intreaga lume au incredere pentru solutii de tratament inovatoare si de inalta calitate.

Cum functioneaza un aparat dentar Spark? 

Gutierele Spark sunt aproape transparente, personalizate, care se potrivesc strans pe dintii pacientului. Fabricate dintr-un material asemanator plasticului, gutierele sunt facute pentru a se potrivi dintilor unui pacient in diferite etape ale tratamentului acestuia. Fiecare set de gutiere este purtat timp de una-trei saptamani, cel putin 22 de ore pe zi, inainte de a trece la urmatorul set.

Fiecare set de gutiere este proiectat pentru a muta dintii treptat, conform planului de tratament al medicului ortodont, pana cand este atinsa alinierea dorita. Accesoriile de culoarea dintilor aplicate pe dinti vor ajuta gutierele sa miste corect dintii. 

Gutierele pot trata majoritatea cazurilor usoare si moderate de supramuscatura, submuscatura,  muscatura incrucisata, muscatura deschisa, aglomerare si spatiere. Pot exista cazuri in care gutierele pot sa nu fie potrivite pentru unele cazuri severe. O evaluare ortodontica poate oferi un diagnostic precis si  cele mai bune  recomandari de tratament. Se va tine cont de fiecare data, atat de necesitati, cat si de preferintele pacientului.

Cele mai citite articole

Scris de admin

Lasă un răspuns

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

TOP 3 jocuri care ii ajuta pe cei mici sa dezvolte abilitati utile

Care sunt avantajele unui cuptor cu convecție?