AFIŞARE MOBIL

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

REDACŢIA

CLASAMENTE
DE PROZĂ

RETROSPECTIVA
DE PROZĂ
A SĂPTĂMÂNII


Acasa > Stihuri > Mozaic >  CARTEA CU PRIETENI XII- LAURENTIU BELIZAN

 
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
VA PREZINT UN POET BUZOIAN - LAURENTIU BELIZAN  
 
Rezident în Buzău din 1970. Născut la 28 iunie 1963 în oraşul Slobozia, judeţul Ialomiţa. Absolvent al Liceului „B. P. Haşdeu” din Buzău şi al Facultăţii de Electrotehnică din Bucureşti. A moştenit pasiunea pentru lectură şi scris de la tatăl său, Alexandru Belizan, un apreciat şi respectat profesor de literatură română. Desfăşoară, începând cu primăvara lui 2008, o intensă activitate pe site-uri de literatură. Poeme traduse în spaniolă şi publicate în revista online Circulo Poetico RefleXos - Espacio Niram, Madrid, sub îngrijirea Ariadnei Petri. Poeme traduse în engleză de prof. Veronica Văleanu şi editate în revistele online Cuadernos literarios şi Cultural Club. Laureat cu premiul special RefleXos (Madrid) în cadrul ediţiei 2010 a Concursului „Astenia de primăvară” organizat de Hermeneia.com. A apărut în următoarele volume colective: Antologia Cenaclului "Virtualia"2008 editura Pim, Iaşi Antologia Cenaclului "Virtualia"2009 editura Pim, Iaşi Antologia de proză a revistei Singur 2010, editura Singur, Târgovişte şi editura Grinta, Cluj Antologia de poezie a revistei Singur 2010, editura Singur, Târgovişte şi editura Grinta, Cluj Câştigător la secţiunea "Poezie"al Concursului de Debut Literar UniCredit 2011, cu volumul "Pareidolia". Cartea va fi publicată şi lansată de către editura Humanitas la Târgul Internaţional Gaudeamus - parte de carte, ediţia a XVIII-a care va avea loc în noiembrie 2011.  
Referinţă Bibliografică:
CARTEA CU PRIETENI XII- LAURENTIU BELIZAN / Ioana Voicilă Dobre : Confluenţe Literare, Ediţia nr. 265, Anul I, 22 septembrie 2011, Gilbert, Arizona.

Drepturi de Autor: Copyright © 2011 Ioana Voicilă Dobre : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Ioana Voicilă Dobre
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.ro@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile nefiind neapărat împărtăşite de către colectivul redacţional. Dacă sunt probleme de natură rasială, etnică sau similar, vă rugăm să ne semnalaţi imediat pentru remediere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate prin e-mail de către persoanele implicate prin subiectul lor vor fi retrase în timpul cel mai scurt de pe site.


E-mail: confluente.ro@gmail.com

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ


 
CLASAMENTE
DE POEZIE

RETROSPECTIVA
DE POEZIE
A SĂPTĂMÂNII
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!