in

Până în 2024, Iustin Paraschiv, fondatorul Carmistin, promite crearea a minim 500 de posturi

Zilnic, Carmistin se străduiește să progreseze și să-și întărească locul printre fruntașele industriei alimentare din România. Înființată pe baze solide, având o viziune ambițioasă și aspirația de a îmbina tradiția cu inovația tehnologică, compania își propune să producă articole de cea mai înaltă calitate.

Cel mai avansat centru de prelucrare a păsărilor din sud-estul Europei

În demersul său constant de a găsi soluții optime pentru creșterea companiei, Carmistin planifică deschiderea unei noi facilități de procesare a cărnii de pasăre, care va deveni operațională în acest an. După cum menționează Iustin Paraschiv, președintele grupului, această inițiativă va genera, de asemenea, un număr considerabil de noi posturi: ”În 2024, vom oferi cel puțin 500 de noi oportunități de angajare”. Aceasta reprezintă o veste excelentă pentru cei interesați să muncească în țara noastră.

Noua facilitate, situată în județul Vâlcea, localitatea Frâncești, va fi punctul de referință în ceea ce privește modernitatea în sud-estul Europei, consolidând astfel poziția de lider a Carmistin pe piața locală.

Valoarea investiției în acest proiect este semnificativă, realizarea sa fiind posibilă prin colaborare cu Marel, un lider global în soluții tehnologice integrate pentru procesarea cărnii de pasăre.

Capacitatea noii facilități va fi impresionantă, optimizând eficiența și rapiditatea proceselor. Activitățile vor fi desfășurate pe o suprafață vastă și vor implica mai multe ture de lucru. Președintele Carmistin, Iustin Paraschiv, își exprimă de asemenea intenția de a păstra o atenție specială asupra protecției mediului. Astfel, noua unitate va fi complet autosuficientă din punct de vedere energetic și va emite mai puțin CO2 decât instalațiile actuale. Construcția va respecta standardele ecologice LEED și MF Global.

Importanță este acordată și inovației în gestionarea apei, prin implementarea unui sistem de colectare, tratament și reutilizare a apei uzate, contribuind astfel la diminuarea consumului de resurse hidrice.

Facilitatea va fi dotată cu echipamente de ultimă generație pentru recepția, sacrificarea, scăldarea și eviscerarea păsărilor, gestionarea deșeurilor, precum și pentru cântărire, ambalare și sisteme automate de stocare și logistică.

Noi perspective de angajare

Cele mai citite articole

Carmistin angajează persoane din toate categoriile de vârstă, oferind oportunități atât bărbaților, cât și femeilor. Vârsta sau genul nu sunt criterii de selecție, existând posibilitatea găsirii unui loc de muncă pentru oricine este interesat.

Compania susține egalitatea de gen, promovând accesul egal la drepturi și controlul asupra resurselor de dezvoltare pentru ambele genuri, facilitând astfel participarea egală în societate și accesul la poziții de lider când este cazul. Distribuția angajaților pe criterii de gen este echilibrată la nivelul întregii organizații.

Deschiderea noii unități de procesare nu este doar o veste bună pentru Carmistin, ci și pentru economia locală și națională, creând sute de noi locuri de muncă și contribuind la scăderea șomajului și la îmbunătățirea standardului de viață în județele Vâlcea, Gorj și alte regiuni.

Carmistin pune un accent deosebit pe dezvoltarea angajaților, promovând valorile profesionale și personale, onestitatea, integritatea și transparența în mediul de lucru, conform cuvintelor președintelui Iustin Paraschiv.

Viitorul Carmistin – O nouă unitate de procesare a cărnii de porc

Planurile de expansiune ale Carmistin nu se opresc aici. Compania intenționează să lanseze până în 2026 cea mai modernă unitate de procesare a cărnii de porc din Europa, cu o capacitate de producție impresionantă de peste 500 de capete.

Această nouă dezvoltare va oferi suplimentar numeroase oportunități de muncă pentru români.

Cu încredere în realizarea acestor planuri, Carmistin anticipează o îmbunătățire substanțială a condițiilor de viață pentru mulți români, datorită noilor locuri de muncă generate.

Cele mai citite articole

Scris de admin

Lasă un răspuns

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cum să alegi cea mai bună poliță RCA pentru vehiculul tău

Forța femeilor în combaterea cancerului la sân: împreună împotriva acestei boli