in

Cum să alegi ochelarii de soare în funcție de forma feței

Una dintre metodele recomandate pentru alegerea ochelarilor de soare este să te iei după forma feței. Află din acest lucru cum poți face acest lucru și de ce este important!

Identificarea formei feței

Identificarea formei feței este o etapă esențială în procesul de alegere a ochelarilor de soare. Cunoașterea formei feței tale te poate ajuta să alegi perechea perfectă de ochelari care să îți pună în evidență cele mai bune trăsături și să îți ofere un look elegant și sofisticat. Poți face acest lucru acasă sau în showroomul Lensa din Suceava ori din orașul în care locuiești.

Formele feței se clasifică în mai multe tipuri: rotundă, pătrată, dreptunghiulară, ovală sau forma de inimă. Fețele rotunde sunt caracterizate prin trăsături blânde, cu lungimea și lățimea aproape egale, de aceea, pentru ele sunt recomandate modele de ochelari de soare pătrați. Cele pătrate au maxilare și linii ale frunții pronunțate, dând un aspect puternic și masculin. Fețele dreptunghiulare sunt mai lungi decât sunt late, iar cele ovale sunt considerate foarte armonioase, cu o balanță aproximativ egală între lungime și lățime. Fețele în formă de inimă au fruntea largă și pomeții înalți, cu bărbia îngustă și ascuțită.

Pentru a măsura forma feței, este nevoie să măsori lățimea frunții, a pomeților, a maxilarului și lungimea feței. Primul pas este măsurarea lățimii frunții de la tâmple. Apoi, măsurarea lățimii pomeților, care este de obicei punctul cel mai larg al feței. Măsoară apoi lățimea maxilarului de la punctul cel mai larg. În final, măsoară lungimea feței de la linia părului până la bărbie. Aceste măsurători te vor ajuta să identifici forma feței și să afli dacă ți se potrivesc acești ochelari de soare pătrați de damă.

Alegerea ochelarilor de soare pentru forma feței

Cele mai citite articole

Identificarea corectă a formei feței este primul pas esențial în alegerea ochelarilor de soare potriviți. Fiecare formă a feței prezintă anumite caracteristici care sunt puse în valoare de anumite tipuri de ochelari de soare.

După identificarea formei feței, următorul pas este alegerea formei ochelarilor de soare. Ochelarii de soare cu forme mai rotunde sau ovale sunt ideali pentru fețele pătrate sau dreptunghiulare, deoarece contrastează cu liniile drepte ale feței și o fac să pară mai moale. Pe de altă parte, ochelarii de soare cu forme mai pătrate sau rectangulare pot fi mai potriviți pentru fețele ovale sau rotunde, pentru a adăuga un pic de structură.

Proporțiile feței tale joacă, de asemenea, un rol important în alegerea ochelarilor de soare potriviți. Dacă ai trăsături mai late, ochelarii de soare mai mari pot echilibra aspectul tău. În schimb, dacă ai trăsături mai delicate, ochelarii de soare mai mici ar putea fi mai potriviți. Proporțiile faciale pot influența modul în care oamenii percep atractivitatea, așa că alegerea ochelarilor de soare potriviți poate fi esențială.

Importanța culorii ramelor de ochelari

Culoarea ramei ochelarilor nu este doar o chestiune de estetică, ci poate juca un rol semnificativ în sublinierea caracteristicilor faciale și a personalității purtătorului. Un aspect fundamental în alegerea culorii ramei este asocierea cromatică dintre culoarea pielii și cea a ramei. Tonul pielii poate fi împărțit în două categorii principale: cald și rece. Persoanele cu un ton de piele cald tind să arate bine cu rame în culori precum auriu, bronz sau roz pal. Pe de altă parte, persoanele cu un ton de piele rece se pot potrivi mai bine cu rame în culori precum argintiu, negru sau albastru.

Culoarea părului este un alt factor care poate influența alegerea culorii ramei ochelarilor. Persoanele cu părul blond pot opta pentru rame în culori pastelate sau neutre, care nu vor domina trăsăturile lor fine. În schimb, persoanele cu părul brun sau negru pot alege rame în culori mai puternice sau dramatice, care vor adăuga un contrast plăcut și vor scoate în evidență trăsăturile lor.

Culoarea ochilor este, de asemenea, un factor determinant în alegerea culorii ramei. Un contrast puternic între culoarea ochilor și culoarea ramei poate crea un efect vizual plăcut. De exemplu, ochii albaștri pot fi scoși în evidență de o ramă într-o nuanță puternică de albastru.

Înțelegerea formei feței tale și alegerea stilului corespunzător de ochelari sunt pași esențiali în obținerea unui look îngrijit și elegant. Este recomandat să verifici mai multe modele până vei găsi perechea ce ți se potrivește cel mai bine!

Cele mai citite articole

Scris de admin

Lasă un răspuns

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vinul Rosé: Istorie, producție și caracteristici unice

Irisul: simbolismul profund și înțelesurile sale în lumea florilor