in

Lăzi frigorifice pentru comercianți

Lăzi frigorifice pentru comercianți

Un congelator tip ladă reprezintă un tip popular de echipament de refrigerare. Dintr-un anumit punct de vedere este o cameră de congelare de mici dimensiuni. Aceasta este o dotare simplă și fiabilă, relativ ieftină, pe care merită să o comanzi pentru localul sau magazinul tău. 

Se achiziționează în prezent lăzi congelatoare profesionale pentru cafenele și restaurante, supermarketuri și comerțul ambulant, cantine școlare și fabrici, ferme și firme ce oferă cursuri și ateliere scurte culinare. Aceasta este o opțiune bună pentru depozitarea semifabricatelor, a cărnii și peștelui congelat, a legumelor și fructelor de pădure, a înghețatei etc.

Tipuri și caracteristici funcționale ale lăzilor congelatoare profesionale

Congelatorul tip ladă este conceput pentru a menține temperaturi scăzute pentru o perioadă lungă de timp într-un interval dat. 

Majoritatea modelelor pot fi setate la mai multe niveluri de temperatură, care sunt selectate pentru un anumit tip de produs. 

Pentru o folosire mai convenabilă, în interior sunt prevăzute mai multe compartimente sau coșuri speciale de sârmă inoxidabilă. Controlul temperaturii se realizează cu ajutorul unui termometru sau datele sunt afișate pe un afișaj electronic. Pe piață există modele cu alarmă care se aprinde când temperatura interioară crește peste limita dorită. Prezența unui lacăt încorporat protejează împotriva furturilor din magazine (în caz de nevoie).

De pe site-ul tcromania.com poți cumpăra lăzi congelatoare cu două tipuri de capace:

•  lăzi congelatoare cu capace din sticlă (sticlă dreaptă sau curbată): sunt modelele foarte folosite în magazinele cu autoservire;

•  lăzi congelatoare cu capace opace: sunt echipamente frigorifice întâlnite cel mai adesea pentru utilități și spații de depozitare;

Volumul unei lăzi congelatoare variază în medie de la 80 la 300/400 de litri sau chiar mai mult, iar intervalul de temperatură este cuprins cel mai adesea între -6 grade Celsius și -24 grade Celsius. 

Principalele avantaje ale unei lăzi congelatoare

Avantajul incontestabil al acestui tip de echipamente este capacitatea sa generoasă și consumul de energie destul de economic. 

Prezența roților reglabile ale lăzilor frigorifice are avantajul de a permite să muți ușor și rapid echipamentul frigorific dacă este cazul. 

Cele mai citite articole

Congelatorul cu ladă nu este profitabil doar din punct de vedere economic, ci și din punct de vedere ecologic. 

Pentru răcire se folosesc mai multe tipuri de agenți frigorifici siguri. Izolarea termică fiabilă reduce consumul de energie și mărește perioada de funcționare fără dezghețare. În interiorul camerei pot fi plasate atât pachete generale, cât și pachete mici. Când este deschis, aerul rece rămâne în interior, astfel încât diferența de temperatură este minimă.

Designul atractiv contribuie la integrarea armonioasă a tehnologiei în interiorul general al camerei. 

Prețul congelatoarelor tip cutie este mult mai accesibil decât costul dulapurilor frigorifice verticale. În același timp, toate bunurile sunt în stare tehnică bună și sunt asigurate cu garanție pe termen lung. Un sortiment mare îți va permite să alegi un model în conformitate cu toate cerințele cumpărătorului. De asemenea, compania livrează, instalează și conectează lăzi frigorifice profesionale.

Cum poți să cumperi o ladă congelatoare?

Atunci când alegi, experții recomandă să acorzi atenție volumului, clasei climatice și nivelului de consum de energie. 

Pentru a stoca diferite tipuri de alimente congelate, este mai bine să achiziționați o cameră cu mai multe compartimente. 

Producătorii oferă modele cu sistem de control mecanic sau electronic. 

Prețul primei categorii este mai prietenos, dar funcționalitatea și ușurința de utilizare a celui de-al doilea tip sunt incomparabil mai mari, deci este preferabil să alegi lăzi congelatoare cu un sistem de control electronic. 

Congelatoarele tip ladă cu sistem de dezghețare automată „no frost”, concurează cu echipamentele de dezghețare manuală și devin din ce în ce mai populare. 

Unul dintre parametrii cheie este intervalul de temperatură al camerei. Pentru multe tipuri de produse, congelarea nu este necesară, în timp ce altele o fac, așa că alegerea se face ținând cont de specificul afacerii tale. Alte opțiuni utile includ un afișaj electronic și telecomandă.

Alege lăzile congelatoare de pe site-ul tcromania.com. Specialiștii de la TC Romania Crown Cool sunt întotdeauna gata pentru o cooperare reciproc avantajoasă!

Cele mai citite articole

Scris de admin

Lasă un răspuns

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

La ce trebuie sa te uiti cand iti alegi echipamentul de vanatoare?

De ce sa iti cumperi un iPhone 8 Plus?