in

4 motive bune pentru a alege inchirierea unui birou in Bucuresti intr-un centru de afaceri

4 motive bune pentru a alege inchirierea unui birou in Bucuresti intr-un centru de afaceri

In loc sa inchiriezi propriul sediu de afaceri, de ce sa nu optezi pentru un birou de inchiriat Bucuresti? Exista multe avantaje in a inchiria „a la carte” un asa-numit spatiu de lucru.

Centrul de afaceri, un fel de colocare de birouri pentru antreprenori, liber profesionisti, profesii liberale… este un loc format din suprafete de diferite dimensiuni si modulare, complet utilate. Acest concept ofera posibilitatea inchirierii de birouri individuale si colective, sali de sedinte, sali de conferinte.

Sunt instalate in general intr-o cladire dedicata activitatilor tertiare. Pentru comoditate si accesibilitate, centrele de afaceri sunt adesea situate in centrul orasului, in inima centrelor economice ale marilor orase.

Inchirierea de birouri intr-un centru de afaceri are mai multe avantaje:

Solutie simpla si economica

Pentru a putea inchiria o camera, la semnarea contractului de inchiriere, ti se va cere sa prezinti numeroase garantii precum: dovada anumitor venituri sau numerar suficient prin prezentarea unui depozit (garantie bancara, garantie comuna etc.). De asemenea, ti se poate cere un cont sau ultimele 3 bilanturi daca compania ta este deja in functiune.

Ca parte a inchirierii birourilor intr-un centru de afaceri, se ofera un contract de servicii pentru birouri echipate. Prin urmare, nu semnezi niciun contract de inchiriere, nu exista nicio chirie de platit, ci o factura lunara de servicii.

O formula foarte flexibila

Cele mai citite articole

Inchirierea de birouri intr-un centru de afaceri iti permite sa te bucuri de multa libertate cu o multitudine de optiuni disponibile.

Ai oportunitatea de a primi spatii de birouri de inchiriat Cluj de diferite dimensiuni pe masura ce afacerea ta creste si de a face upgrade la un spatiu mai mare atunci cand este necesar.

Facilitati si servicii la fata locului

Inchirierea de birouri intr-un centru de afaceri ofera profesionistilor multe facilitati si servicii care depasesc simpla furnizare a spatiilor.

Birourile sunt complet utilate, inclusiv mobilier, atribuirea unei linii telefonice exclusive si private companiei tale, curatenie, electricitate, incalzire/aer conditionat etc. Tot ce trebuie sa faci este sa-ti pui jos cutiile si abilitatile personale pentru a-ti incepe activitatea!

Oportunitati de schimburi intre companiile chiriase

Inchirierea de birouri intr-un centru de afaceri iti poate permite sa intalnesti alti antreprenori si sa dezvoltati oportunitati de afaceri.

Centrele de afaceri sunt locuri de schimb de experiente intre antreprenori. Ai ocazia sa va ajutati reciproc, sa inveti din alte profesii si sa dai nastere unor proiecte comune.

Cele mai citite articole

Scris de admin

Lasă un răspuns

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pregatirile pentru noul an scolar incep inca din vara! 

Ce sunt mai exact tranzistorii?