AFIŞARE MOBIL

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

REDACŢIA

CLASAMENTE
DE PROZĂ

RETROSPECTIVA
DE PROZĂ
A SĂPTĂMÂNII


Acasa > Eveniment > Aparitii >  


Autor: Rodica Elena Lupu         Publicat în: Ediţia nr. 2013 din 05 iulie 2016        Toate Articolele Autorului

ELENA BUICĂ, O AMBASADOARE A SUFLETULUI ROMÂNESC de CEZARINA ADAMESCU - Editura ANAMAROL, Bucureşti, 2016
 
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Editor / Tehnoredactare RODICA ELENA LUPU  
Coperta RODICA ELENA LUPU  
.................................................  
Este îndeobşte cunoscut că scriitorul se confundă într-un grad foarte înalt cu opera sa.  
Pentru ca personalitatea lui să fie distinctă, trebuie avute în vedere, pe lângă dimensiunea fizică şi cea socială, dimensiunea etico-morală şi spirituală, dar şi cea calitativă, în care Iubirea se află pe treapta cea mai înaltă.  
Dacă una dintre ele nu este îndeajuns reprezentată, omul nu este întreg. Îi lipseşte mereu ceva şi va fi veşnic nemulţumit.  
De aceea, omul trebuie să aibă ca ţintă principală şi ţel final, desăvârşirea personalităţii lui, în toate aspectele vieţii.  
La Elena Buică, toate aceste dimensiuni îşi găsesc expresia fericită în imaginea unui chip blând, a unei voci calde, a unui suflet cât se poate de încăpător şi a unei conştiinţe demne de un român autentic.  
Hotărârea de a-i oferi o proprie oglindă în care să-şi reflecte, nu numai trăsăturile fizice, nu numai gesturile, dar şi armăturile sinelui izvodite în opera sa, de o sinceritate absolută şi de o înaltă ţinută artistică, am luat-o împreună. Ea va depune mărturie pentru omul Elena Buică, acum şi aici, acolo şi dincolo.  
Cezarina Adamescu  
 
Referinţă Bibliografică:
ELENA BUICĂ, O AMBASADOARE A SUFLETULUI ROMÂNESC de CEZARINA ADAMESCU - Editura ANAMAROL, Bucureşti, 2016 / Rodica Elena Lupu : Confluenţe Literare, Ediţia nr. 2013, Anul VI, 05 iulie 2016, Gilbert, Arizona.

Drepturi de Autor: Copyright © 2016 Rodica Elena Lupu : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Rodica Elena Lupu
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.ro@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile nefiind neapărat împărtăşite de către colectivul redacţional. Dacă sunt probleme de natură rasială, etnică sau similar, vă rugăm să ne semnalaţi imediat pentru remediere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate prin e-mail de către persoanele implicate prin subiectul lor vor fi retrase în timpul cel mai scurt de pe site.


E-mail: confluente.ro@gmail.com

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ


ABONARE LA EDIŢIA
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

 
CLASAMENTE
DE POEZIE

RETROSPECTIVA
DE POEZIE
A SĂPTĂMÂNII
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!