AFIŞARE MOBIL

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

REDACŢIA

CLASAMENTE
DE PROZĂ

RETROSPECTIVA
DE PROZĂ
A SĂPTĂMÂNII


Acasa > Eveniment > Comunicate >  Cristian Gabriel GROMAN - UN NOU PROTEST ÎMPOTRIVA DENATURĂRII ADEVĂRULUI DE CĂTRE PRO TV
 
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Comunicat de presă  
 
Ca urmare a faptelor ilicite comise, postul de televiziune Pro Tv a fost acţionat în instanţă ieri, 26.06.2015. Acţiunea în răspundere delictuală, contra Protv şi a pârâţilor Rareş Năstase, Andreea Esca şi Cristian Leonte a fost introdusă de către avocatul nostru, domnul profesor doctor Avocat Florin Ciutacu. Considerăm că, prin faptele lor, Pro Tv şi ceilalţi trei pârâţi au încălcat nu numai drepturile noastre ci au produs prejudicii de natură morală inclusiv colectivităţilor de români aflaţi în diaspora. Sub aparenţa apărării drepturilor românilor din diaspora, în realitate s-a dovedit că se doreşte doar senzaţionalul. Sub acest aspect, se pare că Pro TV s-a alăturat celor de la Channel 4 care, în acest an, i-au denigrat pe români, în emsiunea lor.  
 
Se solicită obligarea pârâţilor în solidar la plata de daune morale în valoare de 200.000 de euro, precum şi recunoaşterea publică a faptelor ilicite comise, prezentarea de scuze publice şi obligarea la retractarea afirmaţiilor mincinoase despre subsemnaţii-reclamanţi.  
 
Subsemnatul, Cristian Gabriel Groman şi soţia mea, Alina Răuţă, suntem decişi să luptăm până la capăt, pentru faptul că imaginea noastră, dar şi a românilor din străinătate, este grav afectată prin faptele ilicite comise de Postul ProTv şi de reprezentanţii acestora, prin prezentarea a unor informaţii false de către postul Pro Tv în emisiunea „România din Regatul Unit'' din data de 20 mai, respectiv emisiunea „România te iubesc'' din data de 31 mai 2015. Cererea de daune este adresată atât Postului Protv, reporterului Rareş Năstase, cât şi prezentantorilor celor două emisiuni, Andrerea Esca si Cristian Leonte.  
 
Cristian Gabriel GROMAN  
Londra  
27 iunie 2015  
 
Referinţă Bibliografică:
Cristian Gabriel GROMAN - UN NOU PROTEST ÎMPOTRIVA DENATURĂRII ADEVĂRULUI DE CĂTRE PRO TV / Cristian Gabriel Groman : Confluenţe Literare, Ediţia nr. 1640, Anul V, 28 iunie 2015, Gilbert, Arizona.

Drepturi de Autor: Copyright © 2015 Cristian Gabriel Groman : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Cristian Gabriel Groman
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.ro@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile nefiind neapărat împărtăşite de către colectivul redacţional. Dacă sunt probleme de natură rasială, etnică sau similar, vă rugăm să ne semnalaţi imediat pentru remediere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate prin e-mail de către persoanele implicate prin subiectul lor vor fi retrase în timpul cel mai scurt de pe site.


E-mail: confluente.ro@gmail.com

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ


ABONARE LA EDIŢIA
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

 
CLASAMENTE
DE POEZIE

RETROSPECTIVA
DE POEZIE
A SĂPTĂMÂNII
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!