in

Tunisia este incarcata de istorie si arta si poate sa fie destinatia ta perfecta pentru vacanta

Este important sa alegi de fiecare data o locatie speciala pentru vacantele pe care le petreci alaturi de cei dragi. Poti planifica o vacanta cu prietenii, familia sau doar cu partenerul/partenera de viata. Este bine sa construiesti excursia asa cum iti doresti, tinand cont de anumite elemente importante pentru fiecare membru al grupului. 

Daca doresti sa te bucuri de soare, cauta un oras sau o regiune care sa iti ofere acest lucru. Daca ai copii, atunci este bine sa incluzi si anumite activitati care sa ii bucure pe acestia. Daca vrei o vacanta romantica in doi, atunci poti sa cauti si cele mai frumoase restaurante unde poti sa te bucuri de o cina placuta la finalul zilei. 

Tunisia este una dintre variantele care te pot ajuta sa ai parte de o vacanta unica, deosebita. Poti rezerva imediat un zbor la Book Travel. Pentru vacanta Tunisia cu zbor din Timisoara, iata care sunt elementele care fac Tunisia sa fie alegerea ta perfecta:

Cartagina este un oras antic pe care il poti vizita daca esti pasionat/a de istorie sau daca doresti sa te bucuri de o vacanta unica, incarcata de informatii speciale

Cele mai citite articole

Vei dori sa vizitezi Cartagina daca ajungi in Tunisia. Aici poti descoperi urmele unui oras antic. Este vorba despre orasul construit pe colina denumita Byrsa si care s-a impus foarte rapid si usor datorita pozitiei strategice si a avantajelor de la vremea respectiva ( anul 814 I.Ch.). la un anumit moment al istoriei a cucerit Sicilia, insula independenta, iar Imperiul Roman s-a simtit amenintat. Vei afla foarte multe detalii daca vizitezi acest loc unic, frumos pozitionat si care este incarcat de multa istorie. 

Insula Djerba cuprinde parcul Djerba Explore

Aici o sa te poti bucura de o multitudine de elemente speciale. Astfel, o sa poti sa vizitezi o ferma de crocodili, un muzeu cu foarte multe piese unice si un sat care sa te impresioneze cu specificitatea sa. Locul este incarcat de informatii culturale si etnice si o sa poti afla informatii deosebite, care iti vor atrage atentia de fiecare data. Atat adultii, cat si copiii se pot bucura de acest loc remarcabil. Insula este impartita in mai multe regiuni, fiecare avand farmecul sau. 

Sidi Bou Said

Acest oras este construit cu un design unic. El are culorile dominante alb si albastru. Vei descoperi casutele realizate cu vopsea alba si cu detalii albastre ale usilor sau gemurilor si te vei bucura de un peisaj unic si special. O sa iti placa si Golful Tunis si o sa te poti relaxa profund si o sa poti merge in cafenelele din regiune.

Cele mai citite articole

Scris de admin

Lasă un răspuns

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cele mai importante reguli la Airsoft

Unitatile de invatamant si reciclarea hartiei si a cartonului