in

Cele mai importante reguli la Airsoft

In prezent, Airsoft a devenit la fel de popular in Romania ca si in alte tari, motiv pentru care tot mai multe persoane cauta arme si sunt pregatite sa intre pe teren. Dakka – magazin Airsoft in Bucuresti este locul in care pasionatii de Airsoft pot gasi cele mai noi arme, munitie si echipament pentru acest joc. Ulterior, odata echipat, jucatorul este gata sa intre in teren dar nu inainte sa citeasca cele mai importante reguli pentru jocul de Airsoft.

Se incurajeaza fair-play-ul

Un prim aspect foarte important este faptul ca atunci cand se intra pe teren este foarte important ca jucatorii sa tina cont de fair play si sa anunte atunci cand au fost atinsi. Chiar daca li se pare ca nu sunt vazuti atunci cand ignora cartusele care ii ating, in realitate, oricand poate fi cineva langa care sa vada ca nu se respecta regulile si sa reclame acest lucru. In cazul in care cineva reclama, este foarte posibil ca jucatorul sa fie eliminat.

Echipamentul conteaza si nu poate fi omis

Pentru siguranta jucatorilor, echipamentul, pe langa cele mai bune arme Airsoft, este foarte important si nu poate fi omis. Prin urmare, este ideal sa se respecte si acest lucru pentru a evita surpriza de a ajunge pe teren si de a fi respins. 

Cele mai citite articole

Este evident ca jucatorii trebuie sa respecte toate cerintele in acest sens. Aceste reguli nu au fost facute pentru a-i stresa pe jucatori, ci pentru a-i ajuta sa ramana in siguranta atunci cand se afla pe teren. De aceea, este foarte important sa fie respectate aceste reguli minime. 

La toate acestea se adauga si conduita corecta pentru ca este evident, jocul de Airsoft poate genera si unele frustrari, ceea ce inseamna ca jucatorul va trebui sa aiba in vedere si acest aspect si sa incerce sa ramana calm pana la final, chiar si atunci cand pierde sau este scos din joc de mai multe ori. 

De obicei sunt zile in care un jucator poate fi scos si din prima incercare si poate reveni pe teren in conditiile in care sunt respectate regulile, insa comportamentul agresiv atat verbal si cu atat mai mult fizic nu este acceptat, ceea ce inseamna ca jucatorii trebuie sa se tempereze daca nu vor sa fie scosi de tot din teren pentru o perioada mai lunga de timp.

Cele mai citite articole

Scris de admin

Lasă un răspuns

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Casa ta de vacanta inclusa  in circuitul agroturistic

Tunisia este incarcata de istorie si arta si poate sa fie destinatia ta perfecta pentru vacanta