in

Casa ta de vacanta inclusa  in circuitul agroturistic

Casa ta de vacanta inclusa  in circuitul agroturistic

Intr-un moment in care tendintele privind nevoia petrecerii timpului liber intr-un mod placut, reconfortant si departe de freamatul oraselor, sunt tot mai mari, agroturismul tinde sa capteze din ce in ce mai mult atentia turistilor. In acest context, a include o casa de vacanta situata intr-o zona nepoluata si pitoreasca, cu atractii turistice naturale si cu valori culturale sau istorice, in circuitul agroturistic, se poate constitui intr-o idee de afaceri foarte profitabila.

Casa ta de vacanta

Daca dispui de o casa de vacanta care prezinta potential in ceea ce priveste amenajarea unei pensiuni, respectiv sa corespunda din punct de vedere al spatiului si utilitatilor, atunci nu va fi deloc dificil sa o incluzi in circuitul agroturistic. 

Cu atat mai mult, daca locatia se afla intr-o zona valoroasa din punct de vedere cultural, cu un puternic bagaj de traditii si obiceiuri, daca mediul este nepoluat si turistii au posibilitatea de a se bucura de frumusetea naturii, va fi mult mai usor sa trezesti interesul celor pasionati  de acest tip de turism. 

Aducand modificarile necesare spatiului si incadrandu-te tuturor normelor in vigoare, mica ta afacere poate porni, avand mari sanse de succes, in aceasta perioada in care turistii cauta locuri de relaxare linistite, pitoresti si autentice.

Intretinerea unei pensiuni

Cele mai citite articole

Daca alegi sa iti porti turistii si prin gastronomia locului, atunci pensiunea ta ar trebui sa intruneasca toate conditiile sanitar-veterinare, astfel incat sa poata functiona corect o unitate tip restaurant, cu tot ceea ce presupune aceasta, bucataria si zona de servire a turistilor. 

In acest caz, amenajarea zonelor de lucru trebuie facuta cu mare atentie, astfel incat bucataria sa functioneze la nivelul cel mai inalt, in vederea satisfacerii preferintelor culinare ale turistilor. Vei acorda o atentie foarte mare procurarii celor mai bune ingrediente si vei stabili meniuri apetisante, specifice locului. 

Daca preferi sa transformi casa de vacanta doar intr-o unitate de cazare, atunci va fi suficient sa te ocupi de mentinerea camerelor intr-o stare impecabila, canalizandu-te doar pe intretinerea curateniei. 

O pensiune presupune un sistem foarte bine pus la punct de intretinere, astfel ca organizarea sarcinilor se va face foarte atent, astfel incat sa fie productiva. Cu o investitie medie, iti  vei dota pensiunea cu masini de spalat rufe si un model de calandru, astfel incat lenjeriile, husele, pedelele si prosoapele sa fie mentinute in cea mai buna stare, curate, calcate  si igienizate corespunzator. Cu astfel de dotari, organizarea muncii va fi mult mai eficienta si profitul nu va intarzia sa apara.

Cele mai citite articole

Scris de admin

Lasă un răspuns

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Un instrument pentru dezvoltarea de noi celule solare a fost inventat la Institutul de Tehnologie din Massachusetts

Cele mai importante reguli la Airsoft