in

Haine de blana luxoase si stilate

Blana din vremea noastra si-a pierdut sensul exclusiv utilitar. Acum o jacheta eleganta de puf te poate salva de inghet in timpul iernii. Dar oricat de mult ar incerca designerii, nicio jacheta din puf in ceea ce priveste eleganta, nu poate concura cu haine de blana luxoase la moda. 

Deoarece in tara noastra este destul de frig in anotimpul de iarna, imbracamintea exterioara este ceea ce vezi cel mai des tu si ceilalti in jurul tau. Desigur, te poti limita la alegerea unui model clasic de haina de nurca. In acest fel va fi cu tine mai mult de o iarna, dar, important este nu numai sa fie de inalta calitate si confortabila, ci si stilata si originala.

Anul acesta, moda sustenabila este inca in centrul atentiei. Blana este un material natural cu o lunga traditie de maiestrie si reutilizare. Blana naturala este cel mai important reprezentant al „modei lente” cu zero deseuri. 

In lumea blanurilor, exista cea mai stricta certificare. Prin urmare, toate femeile au libertatea de a alege. Daca iubesti blana naturala si iti doresti cu adevarat o noua haina de blana, o poti alege din magazinul online paisi.ro. Aici vei gasi toate tendintele modei din lumea blanurilor, care vor fi relevante inca multi ani de acum inainte.

Haine de blana naturala – principalele tendinte la moda

Cele mai citite articole

Tendintele modei in lumea hainelor de blana sunt mai mult despre noile metode de prelucrare si tehnici de proiectare si mai putin despre taierea si lungimea acestora. In acest sezon sunt la moda haine de blana foarte scurte, asemanatoare cu jachetele si modelele lungi pana la podea. 

Dar cele mai populare modele de haine de blana sunt de lungime medie. Modelele supradimensionate si modelele mai compacte sunt la moda, si de asemenea, nu lipsesc nici macar modelele montate. La moda sunt diferite stiluri, incepand cu anii 70, boem romantic, pana la anii 2022.

Haine de blana – tendinte

Principalul lucru in garderoba unei femei ar trebui sa fie o haina de blana frumoasa. Nu este surprinzator faptul ca designerii moderni au decis sa aleaga haine de blana naturale. Hainele de blana la moda sunt modele care repeta croiala si folosesc detaliile unei haine clasice. 

Dar cea mai recenta tendinta de moda este utilizarea blanii pe toate partile. Daca mai devreme blana impodobea doar gulerul si mansetele hainei, acum blana acopera in intregime suprafata hainei. Se pot vedea modele relevante in magazinul online paisi.ro. 

Hainele de blana de oaie dobandesc toate recordurile de popularitate. Blana se confrunta cu o adevarata reincarnare a elegantei in acest an. Se pare ca designerii de moda au folosit in aceasta iarna blana de oaie in tot felul de stiluri. Pentru cele mai cool look-uri s-a folosit blana de oaie cu pilon lung si mediu in look-uri cu motive etnice.

Cele mai citite articole

Scris de admin

Lasă un răspuns

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ce lapte praf să aleg pentru copilul meu?

Ce ar trebui sa stii despre reparatia si intretinerea masinilor agricole?