in

Cinci sugestii despre cum să decorezi un brad de Crăciun

Se apropie Crăciunul și încă nu știți cum să vă decorați bradul de Crăciun? Vă aducem câteva sugestii grozave pentru decorarea bradului de Crăciun, care vă vor face bradul de neuitat. Depinde de dvs. dacă optați pentru o decorațiune de Crăciun modernă sau dacă mizați mai degrabă pe o decorațiune retro pentru bradul de Crăciun, cu o notă de trecut.

Bradul de Crăciun în stil vintage provensal

Simplitate, culoare albă, ornamente din lemn sau flori delicate pe bradul de Crăciun. Acestea sunt exact atributele pe care ar trebui să le întrunească stilul vintage provensal de decorare a pomului de Crăciun. Un brad artificial decorat în acest fel este simplu, de bun gust și lasă bradul în sine să iasă perfect în evidență. Dacă optații pentru acest stil atunci când vă decorați bradul, folosiți ornamente de Crăciun albe, ornamente de Crăciun în culori moi și nu uitați de ornamentele de Crăciun din lemn.

Decorarea bradului de Crăciun în stil scandinav

Iubitorii de rafinament, de linii simple, de materiale naturale și de culori strălucitoare își decorează de obicei bradul de Crăciun într-un stil scandinav minimalist. Uitați de ornamentele exagerate, de globurile de Crăciun voluminoase sau prea strălucitoare. Stilul scandinav de decorare a bradului de Crăciun este unul minimalist. Câteva ornamente de Crăciun de bun gust, în culori pastelate, albe sau aurii, sunt suficiente pentru a vă decora bradul de Crăciun. Puteți folosi globuri, flori, fundițe sau pene pentru a vă decora bradul, dar nu uitați că mai puțin înseamnă mai mult în acest stil de decorare.

Cele mai citite articole

Bradul de Crăciun în stil Glamour

Brad de Crăciun Glamour este exact opusul celor două stiluri anterioare. Combinații de flori mari de Crăciun, globuri masive și ornamente de Crăciun strălucitoare sau panglici, acesta este stilul Glamour. La decorarea unui astfel de brad, se folosește de obicei o combinație de două culori de ornamente de Crăciun. Ornamentele albe, aurii, argintii, menta sau roz pudrat sunt ideale.

Bradul de Crăciun într-o haină modernă

O astfel de decorare a bradului de Crăciun combină eleganța, puritatea și modelele neobișnuite de culori ale ornamentelor de brad. Stilul modern poate fi văzut ca un fel de cale de mijloc între cele trei stiluri anterioare de decorare a pomului de Crăciun. Dacă doriți să vă faceți bradul de Crăciun modern și unic, apelați la ornamente de brad cu forme sau culori neobișnuite. Globuri negre de Crăciun? Ornamente de brad gri închis? De ce nu. Aducerea a ceva neconvențional și interesant este ceea ce înseamnă stilul modern de decorare a bradului de Crăciun.

Brad de Crăciun în stil retro

Globuri de Crăciun albe și roșii, figurine colorate, lanțuri, panglici, fundițe. Toate acestea și multe altele sunt permise atunci când vă decorați bradul de Crăciun în stil retro. Cel mai important lucru este ca bradul de Crăciun să joace în culori. Potrivite în acest tip de decorare sunt și lanțuriel de lumini colorate. Dacă doriți să duceți bradul retro cu un nivel mai departe, nu vă fie teamă să agățați pe el saloane de Crăciun sau colecții.

Cele mai citite articole

Scris de admin

Lasă un răspuns

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De ce sa bei suc de coacaze?

Cămăși mărimi mari, 5 XL pentru bărbații care-și doresc să fie la modă