in

Cămăși mărimi mari, 5 XL pentru bărbații care-și doresc să fie la modă

Este destul de dificil să alegi cămăși mărimi mari pentru bărbați. Bărbații impunători știu acest lucru de la sine. Destul de des, bărbații cu dimensiuni mari se confruntă cu dificultăţi în găsirea cămășii potrivite, iar calitatea croiului lasă de dorit. Acest lucru se datorează în primul rând modelelor elaborate neglijent, care nu permit cămășii să se așeze perfect pe corp, să sublinieze toate avantajele și să ascundă defectele. La prima vedere, se pare ca alegerea unei cămăşi mărimi mari este destul de dificilă, dar de fapt, trebuie doar să fii atent la câteva detalii. De exemplu, nuanțele închise ale cămășilor te vor subția vizual, în timp ce un model cu imprimeu geometric mare, dimpotrivă, va adăuga vizual masivitate corpului. Nu alege cămăși din țesături texturate voluminoase, deoarece acestea pot adăuga un plus de volum siluetei, dar modelul în carouri mici îți poate face aspectul mai armonios.

Cum să alegi cămăși mărimi mari?

Cele mai citite articole

Poți cumpăra cămăși mărimi mari din magazinul online gama.ro, deoarece se potrivesc perfect pe orice corp în dimensiune mare, chiar și 5XL, ascund defectele și subliniază avantajele. Dă preferință potrivirii mai largi, mai degrabă decât modelului mulat, astfel încât să-ți corecteze vizual silueta non-standard. Cămășile realizate de designerii moderni pentru bărbații cu dimensiuni mari, vor îngusta vizual talia sau vor extinde vizual pieptul. O cămașă supradimensionată pentru bărbați, aleasă cu grijă, ar trebui să ți se potrivească perfect și să nu formeze pliuri. Mărimea gulerului ar trebui să fie astfel încât, unul sau două degete să se potrivească între gât și interiorul gulerului. În ceea ce privește tipul de guler, cel semideschis este considerat cea mai bună opțiune. 

Deoarece cămășile în diferite stiluri sunt atât de populare în arsenalul bărbaților, acestea pot fi purtate în orice stil. Cu toate acestea, reprezentanții sexului puternic cu dimensiuni nonstandard, trebuie să facă mult efort pentru a găsi mărimea potrivită 5 XL. Magazinul online gama.ro vine in ajutorul bărbaților, oferindu-le nu doar mărimile potrivite de cămăși, ci si modele stilate realizate din materiale de calitate, la un preţ accesibil. Gama de cămăși 5XL sunt prezentate într-o mare varietate. Fă o alegere în favoarea calității și a prețurilor mici, alegând cămăși 5XL în culoarea preferată.  

Cele mai citite articole

Scris de admin

Lasă un răspuns

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cinci sugestii despre cum să decorezi un brad de Crăciun

Bijuteriile din aur roz – piese ce definesc sublimul romantismului și al spiritului feminin