in

Scaun birou – investiția care merită făcută pentru confortul și sănătatea ta. Top sfaturi ca să nu dai greș atunci când alegi scaunul potrivit

Scaun birou – investiția care merită făcută pentru confortul și sănătatea ta. Top sfaturi ca să nu dai greș atunci când alegi scaunul potrivit

Oamenii petrec aproximativ o treime din timp la locul de muncă. Mai mult, confortul și productivitatea este mult sporită atunci când un angajat folosește un scaun de birou ergonomic.

Un scaun de birou adecvat previne durerile de spate, reduce durerile de gât, îmbunătățește circulația sanguină. Acesta trebuie să aibă o construcție ergonomică cu suport lombar, dar și cu spătar reglabil pentru a avea confortul mult dorit chiar și în cele mai lungi și obositoare zile de lucru.

Este extrem de important să alegi un scaun de birou care să îți relaxeze mereu spatele și să îl susțină într-o poziție corectă. Scaunul de birou trebuie să fie combinația ideală între practic și comod. Cu siguranță vrei să ai tot confortul din lume atunci când îl folosești, însă și să te ajute să lucrezi mai rapid și eficient. Un alt avantaj important al scaunelor de birou ergonomice este efectul pozitiv pe care îl au asupra fluxului sanguin.

Scaun birou – Știai că reglarea scaunului la un unghi de 90 de grade face să ai o bună circulație sanguină care previne umflarea sau amorțirea picioarelor?

Acestea sunt criteriile după care te ghidezi pentru a avea o poziție corectă a corpului pe scaunul de birou: Spatele se poate mișca între 90-100 grade, pe un spătar reglabil; picioarele trebuie să atingă solul, în mod natural, la un unghi de 90 de grade; zona lombară trebuie să se încadreze perfect în curbura spătarului, iar capul să se sprijine la înălțimea potrivită pe tetieră.

Scaun birou – Ce design și materiale să alegem

Scaunele de birou au numeroase designuri, cu forme și mărimi variate. Pe lângă criteriul confortului, aspectul are menirea de a crea o atmosferă cât mai plăcută.

Dacă îți dorești un scaun de birou cu un design smart și minimalist, interiorul casei dumneavoastră va fi admirat de cei care îndrăgesc liniile bine definite, simplitatea formelor.

Cele mai citite articole

Culorile scaunelor de birou nu reprezintă doar opțiuni de personalizare, ci pot avea o semnificație mai profundă. De exemplu, culorile naturale aduc un plus de confort, pentru că este mai ușor ca privirea să se adapteze acestor nuanțe. Daca vrei să adaugi lumină unui spațiu, alege scaune de birou albe. 

Culoarea verde este asociată cu natura. Este ideală pentru spațiile care trebuie să prindă viață, mai ales că poate alunga anxietatea. Negrul este una din culorile preferate pentru scaunele si accesoriile de birou pentru că nu este pretențios din punct de vedere al întreținerii. Însă totul depinde de gusturile tale și de activitatea pe care o desfășori.

Atunci când alegi tapițeria scaunului de birou să ai în vedere următoarele criterii: rezistența materialului, dificultatea întreținerii și igienizării, gradul de aerisire, dar și designul.

Scaun birou – Funcții suplimentare pentru un plus de confort

Scaunele de birou mai sunt numite și directoriale. Pentru un plus de confort unele au funcții suplimentare, precum înălțime reglabilă cu piston pe gaz și mânere pentru un plus de confort, iar altele au un șezut multistrat și spătar generos cu tetieră.

Alte scaune de birou directoriale au confortul asigurat de compartimentele tubulare, umplute cu fibre moi, care acoperă atât șezutul cât și spătarul scaunului. Pentru împătimiții de jocuri pe calculator există numeroase modele de scaune gaming. 

Orice model vei alege, să ai mereu în vedere că investiția într-un scaun birou de calitate este o soluție viabilă, pentru că investești în confortul personal și în sănătate. Descoperă o gamă variată de scaune birou în portofoliul SomProduct: https://www.somproduct.ro/

Despre SomProductSomProduct este un brand cu tradiție în România, având o experiență de 14 ani în industria Home&Deco și un portofoliu de peste 90.000 de articole de la branduri de top autohtone și internaționale. Bazele companiei au fost puse în anul 2008, la Baia Mare, din dorința de a oferi oamenilor confort și inovație. Dacă atunci portofoliul de produse cuprindea doar cinci articole: trei saltele, o somieră și o canapea, astăzi clienții pot achiziționa mobilier și decorațiuni pentru întreaga locuință dintr-un singur loc: piese și seturi pentru dormitor, living, camera copiilor, birou, bucătărie, baie și hol, corpuri de iluminat, electrocasnice și obiecte pentru terasă și grădină.

Cele mai citite articole

Scris de admin

Lasă un răspuns

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Show în Europa League! Iată cele mai tari dueluri din play-off-ul pentru optimi!

Arta de a mirosi mereu frumos