in

Poți fi independentă financiar chiar de la primul job – numai la Studio20

Ești pregătită să faci pasul cel mare și să îți cauți primul loc de muncă, însă nu știi sigur către ce să te îndrepți pentru a obține un câștig satisfăcător în ciuda lipsei experienței. Chiar dacă ofertele de pe piață nu sunt tentante, nu te lăsa descurajată –nu înseamnă că va trebui să sacrifici ani de zile în care să muncești non-stop pentru a ajunge la un nivel care să îți asigure siguranță financiară. Trebuie doar să știi către ce să te îndrepți și să iei deciziile benefice viitorului și carierei tale: angajează-te ca model de videochat pentru Studio20!

Nu orice firmă se poate lăuda că asigură câștiguri excelente chiar și pentru angajații noi fără experiență în domeniu (sau chiar în general, pe piața muncii). Însă după peste 20 de ani de activitate în domeniu, Studio20 cunoaște deja toate secretele care stau la baza succesului. Iar cel mai important aspect, în acest caz, îl reprezintă satisfacția modelelor de videochat – angajații-cheie din cadrul companiei. Performanța acestora este direct proporțională cu câștigurile și beneficiile oferite, iar acest lucru trebuie asigurat încă de la începutul colaborării.

Pentru a te angaja ca model de videochat în cadrul Studio20, nu ai nevoie de experiență – nici în domeniu, nici pe piața muncii. Managementul Studio20 știe cât de greu este să pornești la drum de undeva cu primul job și, mai mult, să primești sprijinul necesar încă de la început. Singurele condiții pe care trebuie să le îndeplinești ar fi următoarele: să ai minim 18 ani, să cunoști limba engleză la nivel mediu, să ai o fire veselă și prietenoasă și, nu în ultimul rând, să fii încrezătoare în farmecul tău. Iar în primele săptămâni de muncă, Studio20 îți va asigura o perioadă de training și, în cu ocazia primei tale ședințe foto, consiliere de imagine.

Cele mai citite articole

Acum să ne axăm pe aspectele financiare ale jobului de model de videochat. Studio20 asigură un pachet salarial extrem de avantajos pentru modelele nou angajate care nu dețin experiență: un venit minim lunar garantat de 1000$ în primele 3 luni de la angajare, la care se adaugă un comision de bază de 50% valabil din prima zi de lucru. Astfel, orice model poate câștiga până la 7500 RON în prima lună, lucrând cu normă întreagă conform contractului de muncă semnat.

La această sumă se adaugă diverse bonusuri lunare, trimestriale sau anuale: 5% pentru primele 100 de ore active pe lună (inclusiv streaming mobil și apeluri video); 5% pentru câștiguri de minim 15.000$ pe lună; 5% pentru un comportament online exemplar; 5% pentru colaborare pe termen lung. Mai mult, după primele 12 luni de activitate, Studio20 îți va răsplăti fidelitatea cu un bonus suplimentar calculat pentru fiecare model în parte, în funcție de veniturile obținute în lunile anterioare.

Deja sună totul promițător în drumul spre independența ta financiară, nu? Însă Studio20 îți mai prezintă un beneficiu extrem de util pe care îl poți utiliza pentru a realiza visuri mai mărețe și mai costisitoare. După primele 3 luni de activitate în cadrul Studio20, vei deveni eligibilă pentru a accesa un credit extrem de avantajos direct de la companie, fără dobândă și fără comisioane. Nu trebuie să îți faci griji nici cu plata ratelor, întrucât acestea vor fi reținute automat din venitul tău lunar.

În concluzie, nu-ți fie teamă să iei alegeri majore în ceea ce privește viitorul tău, mai ales dacă acestea vin la pachet cu numeroase beneficii! Nu trebuie să te mulțumești cu puțin, din contră – alege un job unde ești respectată ca angajat și răsplătită cum meriți, pe baza performanțelor și nu neapărat a experienței și funcțiilor anterioare. Intră aici pentru a afla mai multe detalii despre Studio20 și stabilește un interviu!

Cele mai citite articole

Scris de admin

Lasă un răspuns

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Bijuterii de aur pentru diferite tinute si diferite ocazii

De ce este important sa folosim corect pubelele de gunoi?