in

Pierde PSG statutul de favorită la titlu? Ce se întâmplă după plecările lui Messi și Neymar

Încă de la preluarea clubului PSG de către statul Qatar, campionatul Franței a devenit o competiție pe care echipa din capitala țării a dominat-o cu autoritate. Cu mici excepții, PSG a câștigat titlurile pe bandă rulantă, însă ediția 2023-2024 vine cu o schimbare importantă în sânul echipei de pe Parc des Princes. Neymar, brazilianul venit în urmă cu șase ani la Paris, dar și Lionel Messi, ajuns la PSG acum doi ani, au părăsit clubul.

Cine câștigă Ligue 1, fără Neymar și Messi?

Deși au ajutat Parisul să câștige trofee interne, cei doi nu au izbutit în tentativa lor de a aduce în capitala Hexagonului mult doritul trofeu al Ligii Campionilor. Acest titlu rămâne doar un vis pentru conducătorii de pe Parc des Princes. Messi a plecat în campionatul Statelor Unite ale Americii (MLS), în vreme ce Neymar s-a transferat în Arabia Saudită. Aceste mișcări i-au făcut atât pe fanii PSG, cât și pe pariori să își pună întrebări cu privire la statutul echipei, în noul sezon.

În pofida pierderii celor doi jucători, PSG a reușit să se replieze și a adus jucători de calitate, precum Kolo Muani și Dembele. Alături de Mbappe, aceștia transformă atacul PSG-ului chiar în cel pe care îl are naționala Franței și pe care Didier Deschamps plănuiește să se bazeze la Euro 2024. 

Și în apărare au fost aduși Milan Skriniar și Lucas Hernandez, după plecarea lui Sergio Ramos, în vreme ce la mijlocul terenului promite să facă legea Manuel Ugarte. PSG rămâne, astfel, favorită la titlu, cu o cotă de 1,25, în vreme ce Olympique Marseille și AS Monaco îi urmează pe parizieni cu cotele 9,00, respectiv 15,00.

Cele mai citite articole

Meciurile multiplei campioane a Franței și echipei care îi are în atac pe Kylian Mbappe, Ousman Dembele și Randal Kolo Muani pot fi găsite și în această ofertă de pariuri sportive la fotbal live – ai posibilitatea de a miza pe gruparea din Paris nu doar la câștigarea titlului în Ligue 1, ci și pe parcursul fiecărui meci pe care trupa antrenată de Luis Enrique îl va disputa în acest sezon.

Ca de fiecare dată, meciurile Parisului sunt unele în care se marchează goluri multe. Faptul că Mbappe și colegii săi evoluează și în UEFA Champions League îi ajută pe pariori să aibă mai multe șanse de a specula în favoarea lor calitatea PSG-ului. Alege să mergi și tu pe mâna echipei care dă principalii doi favoriți la câștigarea titlului de golgheter în Ligue 1.

Din acest punct de vedere, cel mai bine cotat este Kylian Mbappe, care are cota 1,44, deși a ratat primele partide din cauza conflictului pe care l-a avut cu conducerea clubului. Al doilea favorit la titlul de golgheter este Goncalo Ramos, portughezul transferat în vară de la Benfica Lisabona. Ramos are cota 9,00 să iasă golgheter. Top 3 al favoriților este completat de Jonathan David, de la Lille, care are cota 11,00.

În concluzie, PSG rămâne favorită la cucerirea titlului în Ligue 1 și are șanse mari să dea și golgheterul campionatului, la final de sezon. Pariază pe gruparea din Paris și profită de cotele oferite. Acestea se pot schimba, în funcție de ce se întâmplă odată cu trecerea etapelor campionatului, astfel că sfatul nostru este să îți creezi bugetul și să plasezi imediat pariurile dorite!

Sursa foto: Unsplash.com

Cele mai citite articole

Scris de admin

Lasă un răspuns

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Diferențele esențiale dintre aparatul dentar Spark și alte tipuri de aparate dentare

Cum înlocuiești racordul flexibil de la chiuvetă