in

Iustin Paraschiv și La Provincia: Angajamentul nostru continuu în producție ne poziționează printre liderii industriei din România!

Compania Carmistin a ilustrat cum combinația dintre inovație, investiții neîntrerupte și dedicare față de producția durabilă poate remodela industria de carne autohtonă. Ziarul Financiar confirmă acest lucru, clasând Carmistin pe locul doi, imediat după Smithfield, o entitate cu capital majoritar chinezesc ce a preluat recent Elit. În 2022, Carmistin a avut o cifră de afaceri de 1,19 miliarde de lei, cu o creștere de 44% față de anul anterior, subliniind adaptabilitatea și potențialul de lider pe plan regional și global.

Angajamentul în Producție: Cheia creșterii Carmistin

Fondată în 2000 de către Iustin Paraschiv pe fundația solidă a experienței dobândite la Ana și Cornel, un renumit producător de mezeluri și o afacere de familie, Carmistin a folosit acea experiență pentru a-și croi drumul spre vârful industriei. 

Cu peste douăzeci de ani de expertiză în domeniul agroalimentar, s-a consacrat ca un etalon, renumit pentru dedicarea sa față de produse și clienți și o viziune fermă legată de calitate, inovație și durabilitate.

Compania s-a concentrat pe cinci sectoare principale: avicultură, suinicultură, agricultură, producție de furaje și energie verde. Susținută de investiții în active și resurse umane, această abordare a consolidat poziția Carmistin pe piață. 

Cele mai citite articole

În plus, cu peste 30 de magazine sub emblema LaProvincia, Carmistin promovează în primul rând produsele sale. Cu aceste divizii funcționând armonios, se evidențiază ca un pilon în domeniul agroalimentar autohton.

Modelul Carmistin: Definirea excelenței în agrobusiness

Strategiile de investiții pe întreaga linie de producție au fost fundamentul ascensiunii fulminante a Carmistin în rândul elitelor companiilor românești. Cu rădăcini adânci în agrobusiness și o abordare proactivă, Carmistin a convertit obstacolele în oportunități, adaptându-se constant nevoilor consumatorilor. 

Sub ghidarea lui Iustin Paraschiv, și-a formulat o direcție ce echilibrează responsabilitatea ecologică cu avansul tehnologic. Mai mult, angajamentul față de schimbare este vizibil prin investițiile în creșterea animalelor, producția de ouă BIO, agricultură eco și dezvoltare sustenabilă. 

Îmbrățișând energia regenerabilă, Carmistin a explorat noi direcții de creștere, sporind eficiența energetică și promovând producția durabilă. În consecință, succesul nu se reflectă doar în cifre, ci și în aportul la dezvoltarea durabilă a industriei și societății în general.

Povestea de succes a Grupului Carmistin

Poziționarea Grupului Carmistin în fruntea companiilor românești este fructul unei abordări holistice, centrată pe investiții în toate fazele de producție. Liderat de Iustin Paraschiv, Carmistin reprezintă nu doar un exemplar business, ci și o demonstrație clară despre cum determinarea, claritatea viziunii și strategiile inteligente pot metamorfoza o afacere într-un reper pentru întreaga industriă.

Cele mai citite articole

Scris de admin

Lasă un răspuns

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Tipuri de cauciucuri pentru mașini și caracteristicile lor cheie

5 semne și simptome ale cancerului de colon la bărbați