in

În sfârșit, Manchester City? Cu Haaland dezlănțuit, englezii vor să cucerească trofeul Ligii Campionilor

Club care a primit investiții uriașe din partea Emiratelor Arabe Unite, Manchester City a început să devină un nume important pe scena fotbalului european încă din 2008. Cu toate acestea, “cetățenii“ au dominat mai mult competiția internă, în vreme ce la nivel continental nu au reușit să convingă, deocamdată. Singurul capitol la care City nu a dezamăgit niciodată a fost spectacolul. Condusă de Pep Guardiola, echipa engleză este un garant al meciurilor cu multe goluri și cu ritm alert. 

Manchester City vrea Liga Campionilor

Urmărește meciurile lui Manchester City și pariază pe Liga Campionilor pe Sportingbet.ro, pentru cote favorabile și combinații dintre cele mai avantajoase. La fel ca în fiecare an, echipa lui Pep Guardiola este printre principalele favorite la cucerirea trofeului. “Cetățenii“ au, însă, o problemă. Ei nu au reușit să acceadă decât o dată în finala competiției, iar atunci au fost învinși de Chelsea cu 1-0. În acest sezon, însă, echipa din Manchester are un atuu imens: Erling Haaland!

Norvegianul în vârstă de doar 22 de ani a fost adus în vara lui 2022 de la Borussia Dortmund și deja s-a impus în Premier League, acolo unde i-au trebuit doar 27 de meciuri să ajungă la 28 de goluri marcate! Și în Liga Campionilor, fostul vârf al lui Dortmund a făcut un spectacol de zile mari. El a marcat nu mai puțin de 10 goluri în opt partide disputate pe parcursul grupelor și optimilor de finală.

Nu mai devreme de returul cu RB Leipzig, din faza optimilor, Haaland a reușit să marcheze cinci goluri într-o singură partidă! Norvegianul a reușit o “manita“ în meciul câștigat cu 7-0 pe Etihad Stadium de trupa lui Pep Guardiola, iar dorința sa este aceea de a continua să marcheze gol după gol și în următoarele faze ale competiției. Prima ocazie pe care o va avea este reprezentată de meciurile din sferturile de finală.

Cele mai citite articole

Conform bookmakerilor, însă, Haaland va avea și mai multe oportunități, deoarece Manchester City este principala favorită la câștigarea trofeului. Cota “cetățenilor“ pentru accederea în ultimul act al competiției este 1,70, adică cea mai mică dintre toate combatantele! Pentru câștigarea titlului pe care suporterii și-l doresc încă de la înființarea clubului, Manchester City are cota 2,75, care o transformă în principala favorită a competiției.

La doar doi ani după eșecul din finala din 2021, care i-a lăsat în lacrimi pe suporteri, echipa din Manchester are o nouă oportunitate să își ia revanșa. În 2022, City a fost eliminată de campioana Real Madrid, în faza semifinalelor. Pep Guardiola știe că presiunea este la cote maxime, în acest sezon, iar o nouă ratare a trofeului Ligii Campionilor ar reprezenta o dezamăgire uriașă pentru suporterii clubului de pe Etihad Stadium. 

Dacă ai încredere în Manchester City și crezi că Erling Haaland îi poate purta pe “cetățeni“ către un succes istoric, alege să pariezi pe victoria lor finală și profită de cota excelentă oferită de către bookmakeri. Ține cont că aceasta se poate modifica pe parcursul competiției. Mizează cu responsabilitate și trăiește la fiecare meci magia Ligii Campionilor!

Sursa foto: Pixabay.com

Cele mai citite articole

Scris de admin

Lasă un răspuns

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Piese de schimb pentru utilaje agricole: Garanția fiabilității și siguranței în lucrul în câmp

Cum să gătești carnea de pui – trucuri și sfaturi de la bucătari profesioniști