in

Cum alegi paharele de apă?

Într-o locație de HoReCa trebuie să fie prezente absolut toate produsele de care este nevoie pentru a satisface nevoile clienților. Printre acestea se numără vesela, tacâmurile și paharele. Paharele sunt de diferite tipuri, pahare pentru cocktail și spirtoase, pahare apă, pahare policarbonat, pahare bere și multe altele.

Cu ce sunt diferite paharele de apă?

Paharele sunt diferite în funcție de băutura care se servește. Apa se poate servi în mai multe tipuri de pahare, printre care și în pahare foarte simple, lunguiețe sau în pahare cu picior. Paharul de apă trebuie să aibă cel mai mare balon deoarece cuprinde cea mai mare cantitate de lichid. Paharul de apă este indispensabil pe masa unei locații și chiar și la o masă organizată acasă. Acesta trebuie să fie întotdeauna prezent, iar tocmai din acest motiv trebuie să fie calitativ și estetic.

La RoseHome gășești o gamă variată de modele de pahare de apă. Materialele din care sunt confecționate sunt ceramica, porțelan sau sticlă. Acestea sunt cele mai rezistente materiale pentru ca paharele să poată fi folosite în locații de HoReCa cu trafic intens. Majoritatea paharelor pot fi curățate cu ajutorul mașinilor de spălat vase, un avantaj foarte important pentru restaurante deoarece se economisește foarte mult timp.

Cum alegi paharele de apă?

Paharele de apă sunt indispensabile unui restaurant, hotel, bar sau pub. Acestea trebuie alese în funcție de restul elementelor de pe masă. Bineînțeles, trebuie să se potrivească și stilului locației. Paharele trebuie să se completeze perfect cu vesela și restul vaselor.

Cele mai citite articole

La RoseHome găsiți o mulțime de modele pahare de apă potrivite pentru orice tip de locație HoReCa: transparente, colorate sau cu modele. Acestea trebuie să fie destul de mari deoarece apa reprezintă cel mai consumat lichid. RoseHome oferă consultanță gratuită și colaborează doar cu branduri de renume care fabrică produse foarte rezistente.

Colecții de pahare speciale

Deși poate ai tendința să crezi că nu ai ce să vezi foarte impresionat la o colecție de pahare, ei bine, acest lucru nu este adevărat. Există numeroase game interesante, create din materiale de calitate și care să se porivească diferitelor stiluri de locații HoReCa.

Bicos este o colecție de pahare cu picior sau fară, disponibile pe verde, gri, roz, albastru, galben sau roșu. Aceste pahare de la Vista Alegre au model în formă de diamant cu tăietură clasică.

Empire este o colecție de pahare disponibile pe verde, maro și pahare transparente. Acestea au balon mare și sunt rotunde, cu o capacitate de 410 ml pentru lichid.

Evident, piața este una foarte ofertantă atunci când vine vorba de colecții de pahare, iar tu poți să alegi ce îți dorești în funcție de mărimi, culori și utilitate.

Cele mai citite articole

Scris de admin

Lasă un răspuns

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

5 lucruri pe care trebuie să le știți atunci când construiți o casă nouă

Consilierea pre si postnatala – misiunea sa in adaptarea la rolul de parinte