in

Tonuri potrivite pentru lenjeria de pat

Tonuri potrivite pentru lenjeria de pat

Experții consideră că motivul somnului slab nu este doar stresul și oboseala cronică, ci și alegerea greșită a lenjeriei de pat, un factor deloc neglijabil. În primul rând, trebuie să ținem cont de calitatea lucrării, rufelor, culoarea și modelul lenjeriei de pat.

Materialele naturale sunt la modă. Cele mai populare și recomandate sunt materialele din bumbac, in, mătase. Textile lucrate manual sunt considerate a fi de cea mai înaltă calitate. Materialele din bambus și cașmir au câștigat, de asemenea, popularitate. Fibrele naturale sunt higroscopice și moi. Spre deosebire de cele sintetice, acestea sunt mai durabile.

Culorile din dormitorul dvs. sunt, de asemenea, un factor important. Psihologii te sfătuiesc să alegi tonuri luminoase și colorate care să te trezească fericit dimineața.

Culorile din dormitor sunt împărțite în acromatic / negru, alb, gri / și cromatic / toate celelalte /. S-a dovedit că culorile calde, precum galbenul, roșul, pot crește tensiunea arterială, accelerează respirația și ritmul cardiac. Culorile în verde au efectul opus. Lenjeria de pat în tonuri de alb și negru poate provoca apatie și letargie.

Cele mai citite articole

Atunci când alegem lenjeria de pat, ne concentrăm adesea pe vârsta, sexul și caracterul persoanei.

Culoarea roz este considerată „girly”, adesea asociată cu bucurii, speranțe și idealuri pentru fiecare copil. De asemenea, s-a dovedit că rozul are un efect pozitiv asupra sănătății. Lenjeria în turcoaz stimulează voința și direcționează energia interioară la copii. Verde elimină tensiunea și iritarea și este potrivit pentru toate vârstele. Lenjeria de pat în tonuri de albastru nu este recomandată copiilor cu vârsta sub 3 ani. În unele cazuri, orbirea culorii este observată la acești copii. Nuanțele pastel albe și deschise sunt cele mai potrivite și recomandate copiilor mici.

Ce tonuri sunt potrivite pentru soți? Este dificil și uneori imposibil să alegi lenjerii pentru un cuplu. Nu întotdeauna culorile potrivite pentru una se potrivesc celeilalte. În acest caz, puteți alege lenjeria intimă în culori acromatice, rămânând astfel neutru.

Dacă sunteți în căutarea sănătății, ornamentele în negru vă vor îmbunătăți circulația sângelui. Ele cresc globulele roșii din sânge. Violetul întărește plămânii și vasele de sânge, dar în același timp duce la depresie. Galbenul și portocaliul sunt culori de energie și bucurie. Galbenul calmează și portocaliul reglează metabolismul și îmbunătățește circulația sângelui.

Sursă: domi-tex.com

Cele mai citite articole

Scris de admin

Lasă un răspuns

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Castiga popularitate in mediul online! Obtine viteza de navigare online prin abonamentul la internet

Haine de vanatoare – O selectie mare si preturi corecte!