in

Amanet de acasă – un mod sigur și confortabil de a obține prompt un credit

Amanet de acasă – un mod sigur și confortabil de a obține prompt un credit

Persoanele care sunt în căutarea unei modalități simple și rapide de a obține un credit, își pot îndrepta atenția cu încredere către serviciile puse la dispoziție de casele de amanet, unele servicii fiind disponibile acum și în mediul online. Astfel, procedura de aplicare pentru un împrumut se simplifică semnificativ, iar clienții nu trebuie să se mai deplaseze până la sediul agenției.

Amanet de acasă – un serviciu ce permite obținerea împrumutului direct din confortul locuinței

Timpul a devenit o resursă importantă pentru oameni mai ales în contextul dinamic al stilului de viață actual. Din acest motiv, foarte multe persoane se îndreaptă către soluții practice și moderne în vederea îndeplinirii tuturor activităților cotidiene. Astfel, activitatea de amanetare s-a aliniat noilor cerințe, agențiile de amanet punând la dispoziția oamenilor serviciul modern de amanetare de acasă.

Amanetul de acasă a devenit posibil prin intermediul agenției TEZAUR, aceasta contribuind constant la dezvoltarea acestei industrii. Comparativ cu agențiile de amanet, care își efectuează activitatea strict în agenție, serviciul online de amanet oferă varianta transferării sumei de bani direct în contul bancar al solicitantului.

Amanetul de acasă oferă posibilitatea obținerii unui împrumut online, oferind agenției de amanet bijuterii sau alte bunuri din aur drept garanție.

Cele mai citite articole

Cele mai importante beneficii ale acestui serviciu sunt următoarele:

  • poate fi accesat oricând și de oriunde;
  • condițiile de amanetare sunt flexibile;
  • obținerea celui mai bun preț de pe piață;
  • accesul și controlul permanent al contractelor încheiate.

În plus, beneficiarii acestui serviciu nu sunt nevoiți să achite taxe în plus, întregul proces de amanetare fiind unul transparent, simplu și eficient.

Important de menționat este că bunurile din aur amanetate sunt ridicate de la domiciliul clientului, acesta nefiind nevoit să plătească alte taxe suplimentare. În mod cert, odată ridicate obiectele, clientul are garanția că ele sunt păstrate în cele mai bune condiții, atât pe toată durata transportului, cât și odată ajunse la sediul agenției.

După procesul de evaluare a obiectelor, reprezentanții agenției vor furniza clientului său, prin email, oferta finală. Ulterior, clientul dacă este de acord cu oferta, suma de bani îi va fi virată imediat în contul său bancar. Totodată, din contul său, clientul poate efectua și alte operațiuni (spre exemplu, prelungirea unui împrumut sau plata integrală a acestuia etc.).

Concluzie

Amanetul de acasă este un serviciu ce permite obținerea rapidă și discretă a unui credit, direct din locuință, fiind necesare doar bunurile din aur ca garanție și un card bancar valid pentru virarea sumei de bani. 

Cele mai citite articole

Scris de admin

Lasă un răspuns

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Birou notarial – testament si contract de mostenire

Şase elemente centrale într-o sală de conferinţe