in

5 idei cum să-ți petreci weekendul alături de familie

5 idei cum să-ți petreci weekendul alături de familie

Timpul liber alături de cei dragi reprezintă perioada preferată, la fiecare sfârșit de săptămână. Fie că plecați din oraș sau vă distrați acasă, vrei să găsești mereu noi modalități de relaxare și amuzament. Iată câteva idei de weekend în familie, cu voie bună și iubire!

Maraton de comedii și filme de animație

Organizează o seară de film cu o temă specifică, cum ar fi filmele de aventură sau comediile clasice. Decorează camera în spiritul temei, pregătește gustări care se potrivesc cu filmele și alege titluri care să fie pe placul tuturor. Comediile precum Home Alone sau Despicable Me sunt doar câteva exemple de filme pentru toată familia.

Pentru o experiență vizuală excelentă, aveți nevoie de un Smart TV performant, potrivit transmisiilor de filme și seriale în format 4K, OLED, QLED sau chiar 4K Ultra HD. Poți să achiziționezi televizoare în rate fără dobândă* prin intermediul cardului de cumpărături CardAvantaj, așa că tot ce ai de făcut este să mergi în magazinele preferate din rețeaua de parteneri comerciali CardAvantaj sau să faci shopping online, cum îți place. Găsești cele mai bune modele de Smart TV în rate la eMAG, Samsung, Altex, Media Galaxy, Flanco, evoMAG, PC Garage, AvStore ș.a.

Călătorie cu bicicletele și picnic

Organizează o excursie cu bicicleta în weekend, pe un traseu pitoresc din apropierea orașului. Combină mișcarea în aer liber cu distracția în familie! De exemplu, puteți face o oprire la jumătatea drumului pentru un picnic relaxant, unde să savurați gustări și să vă bucurați de natură. Un picnic poate fi mult mai distractiv dacă sunt planificate jocuri și activități. Acestea pot fi jocuri de echipă, sporturi, jocuri de cărți și alte activități recreaționale, în funcție de preferințele voastre.

Atelier de creativitate

Cele mai citite articole

Planifică un weekend inedit, pentru a crea împreună lucruri manuale, fie că este vorba de pictură, meșteșugărit sau gătit. Fiecare membru al familiei poate propune un proiect, iar apoi să-l realizați împreună. Acest lucru nu numai că stimulează creativitatea, dar întărește și legăturile dintre membrii familiei. Vă puteți aminti cum erau duminicile petrecute acasă, când comunicarea digitală era doar subiect de proză SF.

Boardgames și jocuri de societate

Selectarea jocurilor de societate este primul pas în planificarea unei weekend cu boardgames. Alegerea ar trebui să țină cont de vârsta, interesele și nivelul de experiență al jucătorilor. De la jocuri clasice precum Monopoly, Scrabble sau Trivial Pursuit, până la jocuri mai moderne și complexe precum Catan, Pandemic sau Carcassonne, opțiunile sunt practic nelimitate.

Vizită la un parc de distracții

Orele petrecute într-un parc tematic sau un parc de distracții reprezintă o aventură plină de emoție și bucurie, pentru întreaga familie. Vă așteaptă o varietate largă de atracții, de la roller coastere și călătorii cu balonul, la spectacole live și jocuri de carnaval. Majoritatea parcurilor de distracții oferă și experiențe inedite, care includ restaurante tematice, magazine de suveniruri și spectacole live. Alege ce-ți place dintre ideile prezentate și folosește inteligent bugetul alocat timpului liber în familie! Prin cardurile de cumpărături cu dobândă zero*, dorința ta de a ține familia unită, devin realitate.

*Dobânda zero se aplică dacă se achită lunar suma totală de plată, astfel cum este evidențiată în extrasul de cont emis de către Bancă. Pentru o limită de credit de 5.367 lei, dobânda fixă este de 28%/an, rata lunară de plată este de 512,57 lei, iar dobânda anuală efectivă (DAE) este de 38,94%, fiind calculată pentru suma menţionată mai sus retrasă în întregime în prima zi de la un ATM Credit Europe Bank (România) S.A. şi rambursată în 12 rate lunare egale. Valoarea totală plătibilă este de 6.307,27 lei incluzând dobânda, comisionul anual de administrare cont curent de card în valoare de 49 lei şi costul de utilizare a mijlocului de plată în valoare de 107,69 lei.

Cele mai citite articole

Scris de admin

Lasă un răspuns

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Practici cheie pentru o afacere modernă și eco friendly