Trairi

Tine aproape

Poate sunt persoane īn lumea asta care atunci cānd te vad suparat te intreaba ce ai patit doar pentru a duce vorba mai departe, si pentru a avea satisfactia ca nu īti este bine..dar sunt si persoane carora chiar le pasa, care uneori poate nu pot avea liniste daca nu te stiu bine,daca nu te stiu zāmbind. Si deseori e greu sa diferentiezi aceste tipuri de persoane pentru ca toti acesti oameni īncep la fel : „Ce ai patit?”,”Ce s-a īntāmplat?”. Sunt oameni care poate nu sunt alaturi de tine mereu,īn clipele īn care ti-e bine, dar adevaratii prieteni sunt cei care sunt cu certitudine ,īntotdeauna lānga tine cānd nu īti este tocmai usor . Unora preferi doar sa le afisezi un zāmbet fals alaturi de nelipsitul „Sunt bine..” sau „Nu e nimic..” .
Si totusi, cine te cunoaste cu adevarat, īsi da seama ca nu e tocmai totul īn regula dintr-o singura privire. Si sunt momente īn care totusi te simsi singur, īn care realizezi ca singura persoana care īti este alaturi esti tu īnsuti,ca nu ai de ales,ca trebuie sa te consolezi singur cu gāndul ca „tot raul spre bine!”. Dar nimic nu se compara cu acea īmbratisare,acel mesaj,acel telefon , sau acele cuvinte spuse cu toata sinceritatea : „Nu īti face griji,nu īti promit ca va fi bine din prima,dar īti voi fi alaturi oricāt de greu ar fi !” .
Si pe aceste persoane īnvata sa le pretuiesti,nu sa le pierzi,pentru ca sunt rare.. Sunt persoane pe care le vezi si la prima impresie si se par ideale..si acest lucru doar datorita exteriorului. Si totusi , sunt si persoane despre care pe parcurs ajungi la concluzia ca …doar exteriorul e de ele. Si īti dai seama ca nu doar o fata draguta īti poate aduce fericirea , ci un caracter demn de respectat si de apreciat.