in

Situatii legale pentru utilizarea microfoanelor spion – Ce trebuie sa iei in calcul inainte de a achizitiona unul

Situatii legale pentru utilizarea microfoanelor spion – Ce trebuie sa iei in calcul inainte de a achizitiona unul

Folosirea microfoanelor spy ofera este la indemna oricui. Dupa ce le-ai montat, nu iti mai ramane decat sa asculti din cand in cand inregistrarile. Aceste dispozitive sunt minuscule, deci nu vei trezi nimanui vreo banuiala. 

Cand e perfect in regula sa utilizezi microfonul spion?

Aparatele spy sunt vitale pentru jurnalisti. Cand persoana vizata de presa nu este deschisa in a da informatii in fata unui microfon mare, clasic, atunci inregistrarea ascunsa poate scoate la iveala informatii surprinzatoare oferite natural prin intermediul microfonului spy. 

Multi studenti prefera sa inregistreze audio cursurile de la scoala cu ajutorul unui microfon spion inserat intr-un pix.

Sunt parinti care nu isi permit sa stea acasa cu copilul si prefera sa angajeze o bona. Majoritatea bonelor stiu ca sunt monitorizate video si atunci se straduiesc sa aiba un comportament exemplar fata de copil. Microfoanele spion integrate in obiecte casnice (becuri, prelungitoare, prize), pot semnala ca, in ciuda comportamentului aparent impecabil, bona obisnuieste sa abuzeze verbal copilul.

Microfoanele spion servesc si la adunarea dovezilor care sa fie apoi predate politiei. Persoanele suspecte nu vor raspunde sincer daca stiu ca sunt inregistrate, insa microfonul spion poate aduna informatii utile daca respectivul nu banuieste ca este inregistrat.

Cum recunosti microfonul spion ideal nevoilor tale?

Cele mai citite articole

In prezent, piata este deosebit de ofertanta la acest capitol. Care sunt cele mai cautate tipuri de gadgeturi?

  • Microfoane spion GSM

Se utilizeaza cu o cartela SIM introdusa in dispozitivul de inregistrare. Ascultarea incepe in urma apelului telefonic efectuat catre numarul cardului. Aceste microfoane permit ascultarea de oriunde, din tara sau strainatate.

  • Microfoane spion cu inregistrare audio

Avantajul oferit de aceste aparate este ca pot fi camuflate in cele mai neobisnuite obiecte – ceasuri, bijuterii, instrumente de scris, atat in interior, cat si in afara.

  • Microfoane spion de perete 

Aceste spy-uri functioneaza prin contactul cu suprafetele. Au capacitatea excelenta de a asculta prin pereti, ferestre si chiar conducte.

  • Unidirectionale

Acestea capteaza sunete emise dintr-o anumita directie. Sunt tipul de microfoane utilizate pentru inregistrarea sunetelor din natura, pentru studiul animalelor, insectelor, pasarilor, etc. Microfoanele unidirectionale pot functiona pe diverse benzi de frecventa, ca: UHF (pentru distante de maxim 100 de metri) si VHF(compuse dintr-un emitator si un receptor).

Indiferent in care situatie de mai sus te regasesti, asigura-te ca alegi un microfon de spionaj de calitate de la magazine de specialitate pentru rezultate impecabile.

Cele mai citite articole

Scris de admin

Lasă un răspuns

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Aparat ortodontic pentru corectarea muscaturii

Care este procesul corect de alegere a lumanarilor de nunta?