Promo

Mobis.ro – Huse pentru noua generatie de Samsung

Noul tău telefon Samsung Galaxy S10 are nevoie de protecție. Încurajăm de fiecare dată aplicarea de folii de protecție pe display și folosirea unei huse de protecție. Telefoanele S10, S10e și S10 Plus nu se abat de la regulă. În articolul de față ne gândim ce huse de protecție Samsung Galaxy S10 ai putea să cumperi pentru telefonul tău direct de pe mobis.ro

Gama Galaxy s10 este formată din telefoane premium, inovative. Prețul acestora nu este cel mai mic, cum de altfel nici reparația lor nu va costa puțin. Da, există varianta să achiziționezi o asigurare pentru telefonul mobil Samsung. Dar de ce să ajungi, totuși, cu produsul în service.

Dacă ai norocul să ai în oraș un service autorizat Samsung, e bine. Rezolvi reparația într-o oră. Dar dacă trebuie să folosești serviciile prin intermediul curierului, durează mai mult.

De ce să folosești huse de protecție
Din punctul meu de vedere, sunt două motive pentru care trebuie să îți protejezi telefonul. O dată pentru a-i păstra integritatea pe termen lung. Să nu sufere la șocuri mecanice sau să spargi display-ul în urma unui accident. Este costisitor să îl repari. Mai ales dacă iei în calcul că la interior, s-a schimbat totul comparativ cu modelul anterior, Galaxy S9.

A doua oară pentru că, valoarea telefoanelor premium Samsung se păstrează în timp. E la fel ca la brandurile de mașini scumpe, premium. Chiar dacă le-ai rulat 10 ani, le revinzi pe bani frumoși. Așa e și cu telefoanele Samsung. După un an sau doi de utilizare, tot ajungi să îl vinzi cel puțin la jumătate de preț.

Dacă folosești o husă de protecție Samsung Galaxy S10, S10e și S10 Plus, chiar și după 2 ani telefonul poate arăta ca nou. Contează foarte mult să ai un telefon fără zgârieturi și care să nu fi fost dus niciodată în service.

Vă spune un utilizator care a vândut deja două telefoane Samsung Galaxy până acum. La fiecare am scos exact jumătate din costul total. Acest lucru mi-a permis de fiecare dată să fac upgrade la telefon.

I-am aplicat și folie de protecție pentru display. Era cât pe ce să sparg display-ul la Mobile World Congress. Am scăpat telefonul cu ecranul de colțul din metal al laptopului. Noroc că era protejat. Acum, trebuie doar să schimb folia. Astfel, în loc să mă coste peste 1000 lei să schimb display-ul, dau doar 40 lei pe folie.

Daca vrei sa vezi ce modele sunt disponibile pentru modelul tau de telefon, tot ce trebuie sa faci este sa intri pe https://mobis.ro si sa cauti husa perfecta.