in

Microfoane spion – Tipuri si caracteristici

Microfoane spion – Tipuri si caracteristici

Nu este un secret ca in vremurile noastre se folosesc orice mijloace pentru a obtine informatiile secrete necesare, deoarece instalarea dispozitivelor de ascultare nu mai este doar privilegiul serviciilor speciale. Achizitionarea de microfoane spion nu este o problema, deoarece le poti gasi la smtsol.ro. Principalul instrument tehnic pentru ascultare este un microfon radio obisnuit. Un dispozitiv asamblat corespunzator iti permite sa primesti imediat un semnal de transmisie catre un receptor FM obisnuit, si chiar si o conversatie linistita intr-o camera la o distanta de cativa metri de microfon, poate fi interceptata. Circuitele de microfon radio sunt disponibile pe scara larga pe internet.

Microfoanele spion sunt emitatoare VHF miniaturale. Ele sunt impartite in stationare sau temporare. Modelele stationare sunt alimentate de la reteaua electrica si sunt de obicei amplasate in lampi de podea, televizoare, prize electrice, candelabre si alte dispozitive familiare. Dispozitivele temporare sunt asezate in timpul unei vizite secrete sau legale, a unui vizitator, curatator etc. in locuri unde sunt greu de detectat (printre carti, bijuterii, in tapiteria mobilierului) si sunt adesea deghizate in pixuri, cutii de chibrituri, suveniruri, bijuterii si alte obiecte discrete.

Microfoane spion – Diversitate

Microfoanele spion pentru ascultare sunt izbitoare prin diversitatea lor. De regula, acestea pot fi impartite in urmatoarele tipuri: interceptari telefonice folosind un telefon mobil, un dispozitiv preinstalat, un telefon fix, un inregistrator de voce si un microfon directional. Toate aceste metode sunt utilizate in mod activ, desi difera semnificativ in ceea ce priveste costul echipamentelor si metodele de protectie impotriva acestora.

Cele mai citite articole

Telefoanele mobile au inceput sa fie folosite in mod activ ca dispozitive de spionaj. Chiar si atunci cand este oprit, orice telefon mobil este capabil sa capteze sunetul si sa il transmita la distanta prin canale celulare sau radio. Chiar si propriul telefon se poate dovedi a fi un dispozitiv de ascultare daca a fost incorporat un microfon spion sau daca exista un echipament in apropiere pentru a intercepta semnalul GSM. 

Dispozitivele de bruiaj pentru telefoane mobile vor ajuta la combaterea acestor dispozitive de spionaj. Vor interfera cu interceptarile telefonice, inecand semnalul. Microfoanele spion pot fi folosite la negocieri, intalniri, conferinte si, de asemenea, pentru a sustine cu calm o disertatie sau a face o prezentare, iar publicul nu va fi distras de apeluri.

Camerele spion sunt unele dintre cele mai usoare modalitati de a intercepta telefoanele. Un dispozitiv de ascultare bazat pe un microfon radio se poate face chiar si acasa in jumatate de ora, daca ai cunostinte speciale si folosind componente radio disponibile in comert. 

Microfoanele spion din magazinul online smtsol.ro sunt instalate in camera in cateva secunde si ofera o inregistrare extrem de sensibila a conversatiei. Astfel de dispozitive pot fi combatute doar detectoare de camere, si astfel oferindu-ti siguranta la ascultare.

Cele mai citite articole

Scris de admin

Lasă un răspuns

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Top 10 anvelope tot sezonul

Sfaturi utile pentru un cadou reusit