in

Liposuctie – Tipuri si caracteristici

Liposuctie – Tipuri si caracteristici

Daca ai facut deja o alegere in favoarea operatiei de liposuctie, vei fi interesat sa stii ca, concomitent cu indepartarea grasimilor se pot corecta si alte zone ale corpului unde, dimpotriva, este lipsa de volum. De regula, aceasta este zona de sub ochi, pliurile nazolabiale, santurile nazolacrimale, buzele, care devin mai subtiri odata cu varsta. 

Tesutul gras poate satura gatul si mainile pentru a le face sa para mai tinere. Aceasta procedura se numeste lipofilling. In unele cazuri, cu ajutorul propriei grasimi, se poate mari sanul, se poate elimina asimetria glandelor mamare, se pot corecta modificarile cicatricilor si nu numai. Lipsa de volum a tibiei este perfect completata de propriul tesut gras, facand conturul mai proeminent si armonios.

Liposuctie – Posibilitati ale chirurgiei plastice

Conform statisticilor, 70-80% din celulele transplantate prind radacini, iar restul sunt absorbite. Si pentru a creste acest indicator, clinica Dr. Panturu a dezvoltat propria metoda de colectare si pregatire a tesutului adipos pentru transplant. Dupa preparare, grasimea este introdusa uniform in picaturi microscopice, in evantai. 

Rezultatul se formeaza in 2-3 luni. In acest moment, este necesar sa se evite supraincalzirea si efortul fizic intens. Gama de posibilitati ale chirurgiei plastice moderne se apropie rapid de potentialul unei baghete magice. Principalul lucru este sa stii despre asta. Si majoritatea problemelor aparent de nerezolvat cu aspectul, se vor dovedi a fi un simplu fleac.

Cele mai citite articole

Operatia de liposuctie profesionala efectuata de doctorul Panturu te va ajuta sa obtii o silueta frumoasa si zvelta intr-o singura zi. Datorita experientei sale extinse si a nivelului inalt de abilitati chirurgicale, Dr. Panturu efectueaza operatii cu precizie virtuoasa si traume minime. 

De ce ai nevoie de liposuctie?

Operatia de liposuctie este o modalitate eficienta, rapida si sigura de a scapa de excesul de grasime de pe abdomen, solduri, spate, talie. Aceasta tehnica permite indepartarea celulelor adipoase chiar si din zone precum picioarele, genunchii si gatul, modelarea ovalului neclar al fetei, imbunatatirea texturii pielii si eliminarea celulitei. Datorita liposuctiei barbiei, poti scapa de un astfel de fenomen precum cea de-a doua barbie.

Liposuctia ajuta la eliminarea unui numar mare de fenomene, precum:

  • depozite de grasime locale cum ar fi burta, soldurile, a doua barbie etc., care nu sunt corectate prin diete si exercitii fizice;
  • cocoasa climacterica, lipoame;
  • manifestari ale ginecomastiei.

Chirurgia plastica pentru indepartarea depozitelor de grasime in exces este potrivita pacientilor obezi care nu pot face sport din motive medicale, care au tonusul muscular insuficient/slabit al peretelui abdominal anterior. Respectarea unei alimentatii adecvate si mentinerea unui stil de viata sanatos, te ajuta sa mentii rezultatele operatiei de liposuctie, pentru o lunga perioada de timp. 

Dupa liposuctie, pacientii sunt sfatuiti sa mearga la medic pentru control, dupa circa 6-12 ore de la operatie. Purtarea lenjeriei de compresie va evita lasarea pielii, vanatai/echimoze. Se recomanda limitarea activitatii fizice in primele zece zile dupa liposuctie. Rezultatul vizibil se va observa dupa 6-8 saptamani.

Cele mai citite articole

Scris de admin

Lasă un răspuns

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ce ar trebui sa stii despre reparatia si intretinerea masinilor agricole?

Aparat ortodontic pentru corectarea muscaturii