CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

AFIŞARE MOBIL

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

ARHIVĂ CLASAMENTE

CLASAMENTE
DE PROZĂ

RETROSPECTIVA
DE PROZĂ
A SĂPTĂMÂNII


Acasa > Eveniment > Comunicate >  


Autor: Voichiţa Pălăcean Vereş         Publicat în: Ediţia nr. 1581 din 30 aprilie 2015        Toate Articolele Autorului

EDITURA NAPOCA NOVA – COMUNICAT DE PRESĂ
 
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Editura Napoca Nova anunță colaboratorii că a început redactarea celei de a șaptea antologii literar-artistice Napoca Nova, închinate anotimpului estival.  
 
Cele șase volume de până acum, apărute periodic, în ultima lună din trimestru, totalizează 2.548 de pagini format A5, în condiţii grafice deosebite, semnate de aproape 230 de colaboratori din ţară şi din diaspora, astfel încât cărţile au ajuns şi au ajuns la cititorii din Europa, Statele Unite, Canada, Australia.  
 
Nu facem niciun fel de partizanat artistic. Dorința colectivului editurii noastre este de a reuni în paginile volumelor noastre autori consacraţi (indiferent dacă sunt afiliaţi sau nu la vreuna dintre organizaţiile profesionale din ţară ori străinătate), dar şi debutanţi, de aceea îi invităm să ni se alături pe toţi iubitorii de literatură care vor să participe la acest proiect ambiţios!  
 
Antologia NN Nr. 7 va apărea în a doua jumătate a lunii iunie. Așteptăm materialele Dvs. pe adresa redacției (editura@napocanova.ro; office@napocanova.ro; voichita_veres@yahoo.com) până în 05 mai 2015.  
 
Secțiunile antologiei sunt: poezie, proză, critică/istorie literară, eseu, epigramă/divertisment.  
 
Fiecare autor, indiferent dacă are creaţii ce vor fi incluse într-una sau în mai multe categorii, va expedia un singur document prin poşta electronică, în format Word, font Times New Roman 12, maximum 20 pagini A4, scrise cu diacritice, distanța dintre rânduri 2. Fişierul va conţine în titlu neapărat numele colaboratorului! La Subiect se va preciza: Colaborare Almanah Nr. 7. Redacţia selectează texte dintre cele primite de la colaboratori şi îşi rezervă dreptul de a refuza textele cu caracter politic, pornografic, pe cele care aduc atingere demnităţii naţionale şi personale, dar şi pe acelea conţinând limbaj inadecvat.  
 
Autorii selectați pentru includerea în volum sunt rugați să facă precomandă pentru 3 exemplare. Vă solicităm ca, împreună cu atașamentul conținând textele de publicat, să ne comunicați adresa la care doriți să vă fie expediate cărțile şi numărul de telefon. (Dacă sunteţi la prima participare în antologie sau dacă aţi schimbat adresa de corespondenţă; pentru ceilalţi, se vor folosi la expediţie informaţiile din baza noastră de date).  
 
Editura Napoca Nova nu percepe taxe în avans. Autorii vor achita exclusiv cheltuielile aferente tiparului și taxele poștale (acolo unde este cazul), căzând în sarcina editorului toate sumele aferente muncii de redactare, corectură și pregătire de tipar a lucrării. Prețul pe exemplar variază, în funcție de numărul de pagini al cărții. De exemplu, pachetul pentru autori cu cele 3 exemplare ale antologiei „Să ningă peste inimi bucurii!ˮ (460 p.) a costat 50 lei, iar „Simfonie/n verde crudˮ (580 p.), 55 lei. Cărțile vor fi expediate cu Poșta Română ori cu un curier rapid (la cerere), în colete cu plata ramburs. (Acolo unde există redacție județeană, se va expedia un singur colet la redactorul responsabil, care va distribui cărțile autorilor respectivi, astfel încât cheltuielile cu difuzarea să fie reduse la minimum.)  
 
Voichiţa Vereş,  
 
director Editura Napoca Nova  
 
Referinţă Bibliografică:
EDITURA NAPOCA NOVA – COMUNICAT DE PRESĂ / Voichiţa Pălăcean Vereş : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 1581, Anul V, 30 aprilie 2015.

Drepturi de Autor: Copyright © 2015 Voichiţa Pălăcean Vereş : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Voichiţa Pălăcean Vereş
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.ro@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile nefiind neapărat împărtăşite de către administrația publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.ro@gmail.com

Fondatori: Octavian Lupu şi George Roca

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor. 
ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ


ABONARE LA EDIŢIA
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

 
CLASAMENTE
DE POEZIE

RETROSPECTIVA
DE POEZIE
A SĂPTĂMÂNII
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!