CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

AFIŞARE MOBIL

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

ARHIVĂ CLASAMENTE

CLASAMENTE
DE PROZĂ

RETROSPECTIVA
DE PROZĂ
A SĂPTĂMÂNII


Acasa > Manuscris > Cugetari >  


Autor: Viorel Muha         Publicat în: Ediţia nr. 2100 din 30 septembrie 2016        Toate Articolele Autorului

Trecut - Prezent și Viitor - Citate -

 
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Realitate  
 
Realitatea este de multe ori o curvă îmbrăcată decent!  
 
@ viorel muha  
 
Existență  
 
Nimic nu se șterge din ce-am fost! Intoarcerea nu este interzisă de nimic și de nimeni!  
 
@ viorel muha  
 
Viață  
 
Viața este o idee despre sine, o închipuire temporară. Ele se nasc apoi dispar sau mor.  
 
@ viorel muha  
 
Frumusețe  
 
Arată tot ce ai frumos, dar niciodată să nu te încrezi că ceea ce ți-a fost dat, este meritul tău! Trudește și înzecește-ți frumusețea pe care ai primito! Atunci vei fi cu adevărat tu!  
 
@ viorel muha  
 
Necunoscut  
 
Necunoscutul poate fi un munte căruia îi cunoști numai cărarea pe care urci, poate fi o vale în care sunt, doar livezi și vii din care nu poți culege nimic. Necunoscutul poate fi băutura pe care o bei dar nu știi cât o poți duce și până când! El, acest necunoscut, totuși rămâne speranța, de încă a mai fi!  
 
@ viorel muha  
 
Familie  
 
Existăm temporar! Familia depinde de noi pentru ca prin copii să mai fim, legendă, enigmă, trecut, istorie, amintire si poate reântoarcere. In România s-a pierdut tradiția de a avea chipul bunicului și-a buncii, pe un perete într-un tablou și cămașa de duminică pe care au purtat-o, pentru ca să ne mândrim, că am fost, suntem și vom fi! Lasă după tine un copil, o casă, un pom. Nimic nu se șterge din ce-am fost! Intoarcerea nu este interzisă de nimic și de nimeni!  
 
@ viorel muha  
 
Viața  
 
Viața este un fragment temporal, mai lung sau mai scurt, pe care ne-o petrecem conștientizând că existăm. Incercăm să credem în timp sau în Dumnezeu, fără a fi convinși însă că aceste două entități sunt reale.  
 
@ viorel muha  
 
Referinţă Bibliografică:
Trecut - Prezent și Viitor - Citate - / Viorel Muha : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 2100, Anul VI, 30 septembrie 2016.

Drepturi de Autor: Copyright © 2016 Viorel Muha : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Viorel Muha
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.ro@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile nefiind neapărat împărtăşite de către administrația publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.ro@gmail.com

Fondatori: Octavian Lupu şi George Roca

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.



 
ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ


ABONARE LA EDIŢIA
DE AUTOR



FLUX ARTICOLE DE AUTOR

 
CLASAMENTE
DE POEZIE

RETROSPECTIVA
DE POEZIE
A SĂPTĂMÂNII
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!