AFIŞARE MOBIL

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

REDACŢIA

CLASAMENTE
DE PROZĂ

RETROSPECTIVA
DE PROZĂ
A SĂPTĂMÂNII


Acasa > Manuscris > Cugetari >  


Autor: Viorel Muha         Publicat în: Ediţia nr. 1927 din 10 aprilie 2016        Toate Articolele Autorului

Tu mamă!

 
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Tu mamă! 
  
Oare dacă aş putea să semnez cu zambetul tău cartea de intrare în rai, tu cea care mi-ai dat viaţă, Dumnezeu îmi va deschide acea poartă? 
  
Viorel Muha (aprilie 2016) 
  
Tu iubită! 
  
Oare dacă aş putea ca să adun toată roua cerului şi să o pun pe buzele tale ca tu să sufli viaţă peste flori, înaintea răsăritului soarelui ca să se deschidă porţile cerului, oare Dumnezeu ar vrea ca să pună înapoi mărul în pomul Edenului? 
  
Viorel Muha (aprilie 2016) 
  
Bunătate 
  
Oare dacă constelaţiile cerului ar fi toate în ochi tăi când tu vei privi copiii lumii, răul va dispărea de pe pământ iar oamenii s-ar iubii oare cu adevărat? 
  
Viorel Muha (aprilie 2016) 
  
Credinţă 
  
Oare cănd energiile încătuşate în iluziile lumilor de dincolo de binele lui Dumnezeu ne vor distruge, numai atunci, în ultima clipă, vom crede în Dumnezeu? 
  
Viorel Muha (aprilie 2016) 
  
Referinţă Bibliografică:
Tu mamă! / Viorel Muha : Confluenţe Literare, Ediţia nr. 1927, Anul VI, 10 aprilie 2016, Gilbert, Arizona.

Drepturi de Autor: Copyright © 2016 Viorel Muha : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Viorel Muha
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.ro@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile nefiind neapărat împărtăşite de către colectivul redacţional. Dacă sunt probleme de natură rasială, etnică sau similar, vă rugăm să ne semnalaţi imediat pentru remediere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate prin e-mail de către persoanele implicate prin subiectul lor vor fi retrase în timpul cel mai scurt de pe site.


E-mail: confluente.ro@gmail.com

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ


ABONARE LA EDIŢIA
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

 
CLASAMENTE
DE POEZIE

RETROSPECTIVA
DE POEZIE
A SĂPTĂMÂNII
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!