CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

AFIŞARE MOBIL

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

ARHIVĂ CLASAMENTE

CLASAMENTE
DE PROZĂ

RETROSPECTIVA
DE PROZĂ
A SĂPTĂMÂNII


Acasa > Orizont > Meditatie >  


Autor: Viorel Muha         Publicat în: Ediţia nr. 1844 din 18 ianuarie 2016        Toate Articolele Autorului

Libertate, Democratie, Constitutie, Adevar

 
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Democraţia câteodată este o matură care nu înlătură gunoiul, ci îl adună! 
  
@ viorel muha 
  
Libertatea este ultima "libertate" care poate fi închisă, dar atunci nu va mai exista Dumnezeu. 
  
@ viorel muha 
  
Libertatea este cheia cu care pot fi încuiate sau descuiate minţile oamenilor. 
  
@ viorel muha 
  
Lumea este de multe ori, un bordel pe orizontală regulat de unii sau de alţii de pe verticală! 
  
@ viorel muha 
  
Nu s-a inventat, nici nu s-a născocit şi nu va exista niciodată, vreo încuietoare care să închidă adevărul, entitate compusă din realitatea, din trecut, din prezent şi viitor, pentru fiecare conştiinţă la vremea ei. 
  
@ viorel muha 
  
Oare Dumnezeu a creat univerasul infinit şi totuşi mai mic decât ceea ce poate cuprinde mintea omului? De ce pot fi unii oameni atat de mici? Oare ei sunt o implozie, un colaps a ceea ce există? Ei sunt partea rea şi opozabilă creaţiei? 
  
@ viorel muha 
  
Constituţia poate fi şi “anticostituţională”, atunci când esenţa a ceea ce însemnă constituţie este exclusă din ea. Acea constituţie nu este decât un mijloc de a ascunde şi truca realitatea. 
  
@ viorel muha 
  
Referinţă Bibliografică:
Libertate, Democratie, Constitutie, Adevar / Viorel Muha : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 1844, Anul VI, 18 ianuarie 2016.

Drepturi de Autor: Copyright © 2016 Viorel Muha : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Viorel Muha
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.ro@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile nefiind neapărat împărtăşite de către administrația publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.ro@gmail.com

Fondatori: Octavian Lupu şi George Roca

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor. 
ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ


ABONARE LA EDIŢIA
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

 
CLASAMENTE
DE POEZIE

RETROSPECTIVA
DE POEZIE
A SĂPTĂMÂNII
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!