AFIŞARE MOBIL

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

REDACŢIA

CLASAMENTE
DE PROZĂ

RETROSPECTIVA
DE PROZĂ
A SĂPTĂMÂNII


Acasa > Manuscris > Cugetari >  


Autor: Viorel Muha         Publicat în: Ediţia nr. 1715 din 11 septembrie 2015        Toate Articolele Autorului

SEPTEMBER 11
 
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Copii din toată lumea au aceiaşi religie, copilăria!  
 
Nu ar trebui să ne despartă, nici măcar locul unde ne-am născut, familia, ţara sau obiceiurile care ar trebuie să fie morale. Dumnezeu este veşnic şi acelaşi pentru toţi. Unii conducători ai lumii, atât cei politici cât şi cei religioşi sau susţinătorii acestora, despart popoare pentru mărirea lor. In înghesuiala minţii, ei opun oameni contra oameni, distrug şi crează haos. Prin asta ei încearcă să fie deasupra tuturor. Nimeni nu are dreptul de a fi deasupra nimănui, prin forţă şi constrângere nedreaptă. Trebuie să fim într-o concurenţă reală cu respectarea eu-lui fiecărui dintre noi. Nu trebuie însă ca în numele răului să punem porţi şi lacăte libertăţii celorlalţi.  
 
Nimeni nu are dreptul să pună cătuşe adevărului şi libertăţii! Nimeni nu poate limita libertatea unei majorităţi în numele unei minorităţi, nedrepte, precum nici aceea a unei minorităţi în numele unei majorităţi, la fel de nedrepte. Adevărul şi libertatea trebuie să prevaleze!

@ viorel muha  
 
 
 
 
 
Referinţă Bibliografică:
SEPTEMBER 11 / Viorel Muha : Confluenţe Literare, Ediţia nr. 1715, Anul V, 11 septembrie 2015, Gilbert, Arizona.

Drepturi de Autor: Copyright © 2015 Viorel Muha : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Viorel Muha
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.ro@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile nefiind neapărat împărtăşite de către colectivul redacţional. Dacă sunt probleme de natură rasială, etnică sau similar, vă rugăm să ne semnalaţi imediat pentru remediere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate prin e-mail de către persoanele implicate prin subiectul lor vor fi retrase în timpul cel mai scurt de pe site.


E-mail: confluente.ro@gmail.com

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ


ABONARE LA EDIŢIA
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

 
CLASAMENTE
DE POEZIE

RETROSPECTIVA
DE POEZIE
A SĂPTĂMÂNII
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!