AFIŞARE MOBIL

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

REDACŢIA

CLASAMENTE
DE PROZĂ

RETROSPECTIVA
DE PROZĂ
A SĂPTĂMÂNII


Acasa > Manuscris > Cugetari >  


Autor: Viorel Muha         Publicat în: Ediţia nr. 1628 din 16 iunie 2015        Toate Articolele Autorului

Prost şi Proust
 
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Prost şi Proust  
 
Prostul se împiedecă de toate cele de care ştie toată lumea. Deşteptul este împidecat de multe ori, de către prost.  
 
Unii construiesc şi alţii se străduiesc din puteri să dărâme. Lumina cucereşte întodeauna întunericul. Nu ne distrugem conştinent, ci inconştient. Pentru a vedea, ne trebuie lumină. El a zis: Luaţi lumină! Unii refuză să o ia, însă o fură gata aprinsă de la alţii. Să ne aprindem fiecare lumina din noi. Soarta reprezintă o infinitate de cărări pe care le avem în faţă. De ce nu alegem cea mai bună cărare şi cea mai scurtă? Pentru că, ori suntem legaţi la ochi, ori suntem fortaţi să alegem, ori el stă în drumul nostru. Să apridem fiecare lumina din noi, să înlăturăm pe cei care ne forţează şi pe el!  
 
@ viorel muha  
 
Referinţă Bibliografică:
Prost şi Proust / Viorel Muha : Confluenţe Literare, Ediţia nr. 1628, Anul V, 16 iunie 2015, Gilbert, Arizona.

Drepturi de Autor: Copyright © 2015 Viorel Muha : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Viorel Muha
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.ro@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile nefiind neapărat împărtăşite de către colectivul redacţional. Dacă sunt probleme de natură rasială, etnică sau similar, vă rugăm să ne semnalaţi imediat pentru remediere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate prin e-mail de către persoanele implicate prin subiectul lor vor fi retrase în timpul cel mai scurt de pe site.


E-mail: confluente.ro@gmail.com

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ


ABONARE LA EDIŢIA
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

 
CLASAMENTE
DE POEZIE

RETROSPECTIVA
DE POEZIE
A SĂPTĂMÂNII
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!