AFIŞARE MOBIL

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

REDACŢIA

CLASAMENTE
DE PROZĂ

RETROSPECTIVA
DE PROZĂ
A SĂPTĂMÂNII


Acasa > Manuscris > Impresii >  


Autor: Valeriu Dulgheru         Publicat în: Ediţia nr. 1914 din 28 martie 2016        Toate Articolele Autorului

Valeriu DULGHERU - DRAGI PRIETENI UNIONIŞTI !
 
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Vă felicit cu evenimentul de ieri – 98 de ani de la Unirea Basarabiei cu Patria-Mamă, care a culminat cu un simbolic, dar foarte important în situaţia complicată de astăzi (alegeri prezidenţiale şi, posibil, alegeri parlamentare anticipate), congres de re-constituire a Sfatului Ţării, şi cu cel mai mare marş unionist din ultima perioadă.  
 
Aceasta s-a întâmplat în pofida unui anumit boicot din partea unor partide pro-unioniste, în pofida uneltirilor tălâmbului Dodon cu punerea la cale a celor două provocări – apelul telefonic ca în Palatul Naţional ar fi fost plasată o bombă, şi un alt apel ca în scuarul Gării Feroviare, unde a avut loc finalul marşului Unirii şi un improvizat concert.  
 
Evident ambele apeluri au fost false. Scopul lor era de a crea panică (în special, după atentatele de la Bruxel) şi a compromite lucrările Congresului şi a Marşului Unirii, în care au participat apr. 50.000 de unionişti.  
 
Nu ne rămâne altceva decât să ne punem pe lucru şi să facem Re-unirea până în 2018) dar poate mai devreme?).  
 
Cu deosebit respect,  
 
Valeriu DULGHERU  
Chişinău, Basarabia  
28 martie 2016  
 
Referinţă Bibliografică:
Valeriu DULGHERU - DRAGI PRIETENI UNIONIŞTI ! / Valeriu Dulgheru : Confluenţe Literare, Ediţia nr. 1914, Anul VI, 28 martie 2016, Gilbert, Arizona.

Drepturi de Autor: Copyright © 2016 Valeriu Dulgheru : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Valeriu Dulgheru
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.ro@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile nefiind neapărat împărtăşite de către colectivul redacţional. Dacă sunt probleme de natură rasială, etnică sau similar, vă rugăm să ne semnalaţi imediat pentru remediere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate prin e-mail de către persoanele implicate prin subiectul lor vor fi retrase în timpul cel mai scurt de pe site.


E-mail: confluente.ro@gmail.com

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ


 
CLASAMENTE
DE POEZIE

RETROSPECTIVA
DE POEZIE
A SĂPTĂMÂNII
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!