AFIŞARE MOBIL

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

REDACŢIA

CLASAMENTE
DE PROZĂ

RETROSPECTIVA
DE PROZĂ
A SĂPTĂMÂNII


Acasa > Literatura > Beletristica >  


Autor: Urfet Șachir         Publicat în: Ediţia nr. 1848 din 22 ianuarie 2016        Toate Articolele Autorului

Poezii traduse in limba turca intr-un volum aniversar - Multumiri!
 
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Stimaţi şi îndrăgiţi prieteni! 
  
Viaţa îşi are surprizele ei, iar unele chiar mai puţin decât ne aşteptăm. Asta mi s-a întâmplat mie acum, când nu am sperat că voi apărea vreodată în cartea unui autor, scriitor şi poet de valoare, ca distinsul domn al liricii poetice române Mihai LEONTE. Trebuie că mi-a pus Dumnezeu mâna pe frunte când m-a purtat pe aleea împodobită şi înmiresmată a acordurilor lirice împletite cu aroma florilor de mai şi puritatea cristalelor de iarnă. E mai mult decât am sperat! Pentru asta, sunt recunoscătoare Domnului Dumnezeu şi domnului Mihai LEONTE care A CREZUT ȊN MINE şi mi-a acordat şansa promovării mele ca traducător în preţiosul „VOLUM ANIVERSAR LA ȊMPLINIREA A 75 DE ANI DE VIAȚĂ – MIRACOLUL ANILOR” aparţinând domniei sale şi pentru care ţin să aduc sincerele mele MULȚUMIRI cu toate gândurile mele bune şi urări de bine, sănătate şi prosperitate şi multă inspiraţie pentru alte volume aniversare pe care să le sărbătorim împreună. LA MULȚI ANI încă o dată, maestre! Să ne trăiţi întru mulţi ani sănătoşi şi fericiţi alături de noi şi familia dvs.! 
  
Iată, mai jos, şi pozele cu volumul în care am această deosebită onoare să apar alături de distinsul autor! - (pozele in cronologia mea) 
  
Pentru voi, dragi prieteni, să ne bucurăm împreună! 
  
Vă doresc o seară liniştită şi senină alături de cei dragi! 
  
Cu preţuire, 
  
Urfet Şachir 
  
Mangalia, 22.01.2016 
  
Referinţă Bibliografică:
Poezii traduse in limba turca intr-un volum aniversar - Multumiri! / Urfet Șachir : Confluenţe Literare, Ediţia nr. 1848, Anul VI, 22 ianuarie 2016, Gilbert, Arizona.

Drepturi de Autor: Copyright © 2016 Urfet Șachir : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Urfet Șachir
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.ro@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile nefiind neapărat împărtăşite de către colectivul redacţional. Dacă sunt probleme de natură rasială, etnică sau similar, vă rugăm să ne semnalaţi imediat pentru remediere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate prin e-mail de către persoanele implicate prin subiectul lor vor fi retrase în timpul cel mai scurt de pe site.


E-mail: confluente.ro@gmail.com

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ


ABONARE LA EDIŢIA
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

 
CLASAMENTE
DE POEZIE

RETROSPECTIVA
DE POEZIE
A SĂPTĂMÂNII
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!