CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

AFIŞARE MOBIL

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

ARHIVĂ CLASAMENTE

CLASAMENTE
DE PROZĂ

RETROSPECTIVA
DE PROZĂ
A SĂPTĂMÂNII


Acasa > Eveniment > Comunicate >  


Autor: Teodor Repciuc         Publicat în: Ediţia nr. 1369 din 30 septembrie 2014        Toate Articolele Autorului

Teodor REPCIUC - PROGRAM DE MASTER LA UNIVERSITATEA ECOLOGICĂ DIN BUCUREŞTI
 
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Universitatea Ecologică din Bucureşti  
Facultatea de Ştiinţele Comunicării  
Program de master (2014-2016):  
MEDIERE, NEGOCIERE ŞI COMUNICARE ÎN REZOLVAREA CONFLICTELOR  
 
Programul se desfăşoară în localul UEB din zona Grozăveşti, Bd. Vasile Milea nr. 1G, Bucureşti) conform cerinţelor Legii 192/2006 privind medierea şi organizarea profesiei de mediator. Masteratul este acreditat şi se adreseaza absolvenţilor de studii superioare, cu diplomă de licenţă.  
 
Se predau discipline precum: tehnici de negociere şi mediere, managementul conflictelor în cadrul organizaţiilor; medierea si profesia de mediator; procesul de mediere; gestionarea paşnică a conflictelor internaţionale; aspecte interculturale ale conflictualităţii; medierea in cauze civile şi penale; comunicarea interpersonală în mediere şi negociere; retorică si argumentare în mediere şi negociere: bariere de comunicare în rezolvarea conflictelor; gestionarea comunicării in situaţii de criză şi conflict; comunicare nonverbală în mediere si negociere; strategii de securitate; comunicare şi negociere în medierea conflictelor economice; comunicarea publicitară a mediatorullui şi a formatorului de mediatori ş.a.  
 
Înscrierile se fac în lunile august - septembrie 2014, L-V orele 8-16, S-D orele 9-13, la centrele de inscriere din Bd. Vasile Milea, nr.1G, Bucureşti, Sector 6, Telefon: 02131679.1; 0213167932; Fax: 0213166337, din str. Franceză, nr. 22, Bucureşti, Sector 3, Tel. 0213121250; Fax: 0213157730. Taxa de studii: 1.200 lei/semestru. Durata studiilor: patru semestre. Admiterea se face pe baza dosarului de inscriere. Alte informaţii, pe www.ueb.ro  
 
Director al programului de master  
Prof. univ. dr. Teodor REPCIUC  
Tel. 0753 012 642  
 
 
 
Referinţă Bibliografică:
Teodor REPCIUC - PROGRAM DE MASTER LA UNIVERSITATEA ECOLOGICĂ DIN BUCUREŞTI / Teodor Repciuc : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 1369, Anul IV, 30 septembrie 2014.

Drepturi de Autor: Copyright © 2014 Teodor Repciuc : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Teodor Repciuc
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.ro@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile nefiind neapărat împărtăşite de către administrația publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.ro@gmail.com

Fondatori: Octavian Lupu şi George Roca

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor. 
ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ


 
CLASAMENTE
DE POEZIE

RETROSPECTIVA
DE POEZIE
A SĂPTĂMÂNII
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!