CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

AFIŞARE MOBIL

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

ARHIVĂ CLASAMENTE

CLASAMENTE
DE PROZĂ

RETROSPECTIVA
DE PROZĂ
A SĂPTĂMÂNII


Acasa > Eveniment > Anunturi >  


Autor: Tatiana Scurtu Munteanu         Publicat în: Ediţia nr. 2112 din 12 octombrie 2016        Toate Articolele Autorului

CONCURSUL DE POEZIE PENTRU ELEVI NUMAI POETUL Ediţia a III-a
 
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Liceul Tehnologic Paul Bujor din orașul Berești, județul Galați, organizează în perioada 15 octombrie 2016 – 15 ianuarie 2017 Concursul de Poezie Numai Poetul, cu ocazia împlinirii a 167 de ani de la nașterea Poetului Nepereche, Mihai Eminescu. 
  
Prin organizarea acestui concurs, ne propunem stimularea creativității și a imaginației, valorificarea inteligențelor multiple și cultivarea simțului estetic al elevilor precum și promovarea imaginii Liceului Tehnologic „Paul Bujor” din orașul Berești. Concursul de față oferă ocazia întâlnirii elevilor, părinților și a dascălilor în lumea imaginilor artistice și a viziunilor multiple asupra poeziei clasice, dar și a celei contemporane. Prin acest concurs elevii ne vor ghida în lumea creată de ei, plină de noutate, de farmec, de sensibilitate și de fantezie, unde ne vom îmbogăți cu toții din creațiile lor literare. 
  
Concursul se adresează elevilor de liceu, clasele IX-XII, din toată țara. Înscrierile se fac pe baza fişei de înscriere ce va fi trimisă odată cu lucrările elevilor și împreună cu acordul de parteneriat. În plicul cu lucrările elevilor se va trimite și un plic A4 timbrat (3 lei) și autoadresat. Fiecare elev va participa cu 3 texte proprii. Oricine va înscrie un text ce nu-i aparţine (sau va conţine părţi copiate) va fi descalificat. Lucrările trebuie să respecte următoarele norme – tehnoredactate în Times New Roman 12, cu diacritice. Acestea se vor expedia prin poştă, până la data de 15 decembrie 2016 (data poștei) la următoarea adresă: Liceul Tehnologic Paul Bujor Berești, str. Trandafirilor, Nr. 210, Cod poștal 805100, jud. Galați, cu mențiunea Pentru Concursul Numai Poetul, prof. Munteanu Tatiana. Pe spatele lucrării se vor trece: numele şi prenumele elevului, clasa, îndrumătorul, şcoala, localitatea, judeţul. 
  
Necesitatea cunoașterii operei marelui poet este de mare importanță pentru elevii noștri. Într-o societate robotizată, în care primează alte valori decât cele autentice, este necesară organizarea unor activități culturale și literare, care să-i mobilizeze pe elevi spre ideea de originalitate și unicitate, prin realizarea unor creații proprii, astfel încât memoria Poetului nostru național să rămână vie în amintirea tuturor. 
  
FIŞĂ DE ÎNSCRIERE la CONCURSUL DE POEZIE PENTRU ELEVI „NUMAI POETUL“ Ediţia a III-a 
  
Numele şi prenumele cadrului didactic: ..................................................................... 
  
Specialitatea: .............................................................................................................. 
  
Unitatea de învăţământ: .............................................................................................. 
  
Adresa unde se vor trimite plicurile cu diplomele: stradă, număr, localitate, judeţ, cod 
  
........................................................................................................................................ 
  
Telefon cadru didactic: .................................................................................................. 
  
Adresa e-mail cadru didactic: 
  
Elevi participanţi: 
  
Nr. crt. Numele şi prenumele Clasa Titlu 
  
  
  
Liceul Tehnologic Paul Bujor Berești 
  
Str. Trandafirilor, Nr. 210 
  
Tel.: 0236/342345; fax: 0236/342345 
  
e-mail: paul_bujor2004@yahoo.com 
  
Nr. înregistrare: ............. Data: ............... 
  
Şcoala ……………………………………………. 
  
Loc. ………………………………Str. …………. 
  
Jud. ................., cod .......................... Tel.: ................................................ 
  
Nr. înregistrare: ............. Data: ............... 
  
ACORD DE PARTENERIAT 
  
Încheiat astăzi, ..................................... 
  
1. Părţile contractante: 
  
A) LICEUL TEHNOLOGIC PAUL BUJOR BEREȘTI, Str. Trandafirilor, Nr. 10, Judeţul GALAȚI, reprezentat prin Director prof. Dică Gabriela, prof. Munteanu Tatiana, prof. Buzenche Lucica , prof. Radu Viorica, în calitate de Aplicant 
  
B) ŞCOALA .......................................................................................................................................... 
  
reprezentată prin Director …………………………….…………………… şi înv./inst./prof. ……………………………………………………………………………………… în calitate de Partener. 
  
2. Obiectul contractului: 
  
Obiectul prezentului acord de parteneriat îl reprezintă colaborarea dintre aplicant şi partener în vederea organizării şi desfăşurării de activităţi extraşcolare în instituţia aplicant prin Proiectul Concurs de creaţie literară „Numai Poetul“. 
  
3. Grup ţintă: elevii claselor IX-XII din ţară. 
  
4. Obligaţiile părţilor: 
  
A) Aplicantul se obligă: 
  
- să informeze şcolile despre organizarea concursului; 
  
- să respecte termenele de desfăşurare a concursului; 
  
- să emită şi să distribuie diplomele elevilor premianţi; 
  
- să distribuie diplomele de participare elevilor şi cadrelor didactice îndrumătoare. 
  
B) Partenerul se obligă să respecte următoarele condiţii: 
  
- să mediatizeze concursul în şcoală; 
  
- să pregătească elevii pentru activitate; 
  
- să selecteze lucrările elevilor participanţi la concurs; 
  
- să respecte regulamentul de desfăşurare a concursului; 
  
- să evite orice situaţie generatoare de risc ce poate afecta în mod negativ imaginea concursului. 
  
5. Durata acordului: 
  
Acordul s-a încheiat în 2 (două) exemplare şi intră în vigoare la data semnării acestuia. Este valabil pe perioada anului şcolar 2016 – 2017. 
  
6. Clauze finale ale acordului: 
  
Concursul de Creaţie Literară „NUMAI POETUL“ face parte din categoria activităţilor extraşcolare şi urmăreşte stabilirea de relaţii de colaborare între instituţiile de învăţământ din ţară. 
  
Aplicant, Partener, 
  
Liceul Tehnologic Paul Bujor Berești 
  
Director, prof. Dică Gabriela 
  
Referinţă Bibliografică:
CONCURSUL DE POEZIE PENTRU ELEVI NUMAI POETUL Ediţia a III-a / Tatiana Scurtu Munteanu : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 2112, Anul VI, 12 octombrie 2016.

Drepturi de Autor: Copyright © 2016 Tatiana Scurtu Munteanu : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Tatiana Scurtu Munteanu
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.ro@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile nefiind neapărat împărtăşite de către administrația publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.ro@gmail.com

Fondatori: Octavian Lupu şi George Roca

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor. 
ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ


ABONARE LA EDIŢIA
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

 
CLASAMENTE
DE POEZIE

RETROSPECTIVA
DE POEZIE
A SĂPTĂMÂNII
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!