AFIŞARE MOBIL

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

REDACŢIA

CLASAMENTE
DE PROZĂ

RETROSPECTIVA
DE PROZĂ
A SĂPTĂMÂNII


Acasa > Eveniment > Comunicate >  


Autor: Tatiana Scurtu Munteanu         Publicat în: Ediţia nr. 1845 din 19 ianuarie 2016        Toate Articolele Autorului

Ediţia a II-a a Concursului Naţional
 
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
La ediţia din acest an a Concursului "Numai Poetul", organizat de Liceul Tehnologic "Paul Bujor" din Bereşti, judeţul Galaţi, au participat 33 de elevi din 15 licee din România şi din Rep. Moldova, celebrând astfel, prin poezie, 166 de ani de la naşterea Luceafărului românilor de pretutindeni. Dintre aceştia au fost premiaţi, în funcţie de rezultatele jurizării, următorii elevi: 
  
Locul I - Iacob Iulia Daria, clasa a X-a, Cluj; Baba Mariana, clasa a IX-a, Olt. 
  
Locul II - Şerban Nicoleta, clasa a XII-a, Giurgiu; Ştoi Raluca, clasa a XII-a, Olt; Tudor Georgiana, clasa a X-a, Argeş. 
  
Locul III - Amarii Roxana, clasa a XII-a, Bacău; Cistelican Cătălin, clasa a X-a, Cluj. 
  
Menţiune - Covaci Luiza, clasa a XI-a, Suceava; Roman Tatiana, clasa a XII-a, Chişinău. 
  
Organizatorii vor trimite diplomele participanţilor şi profesorilor coordonatori până la data de 15 februarie 2016. 
  
Le mulţumim tuturor în egală măsură pentru dorinţa de a citi, pentru curajul de a scrie şi pentru efortul de a trimite lucrările la concurs. Mult succes şi un an nou cât mai rodnic! 
  
Referinţă Bibliografică:
Ediţia a II-a a Concursului Naţional Numai Poetul şi-a desemnat câştigătorii / Tatiana Scurtu Munteanu : Confluenţe Literare, Ediţia nr. 1845, Anul VI, 19 ianuarie 2016, Gilbert, Arizona.

Drepturi de Autor: Copyright © 2016 Tatiana Scurtu Munteanu : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Tatiana Scurtu Munteanu
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.ro@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile nefiind neapărat împărtăşite de către colectivul redacţional. Dacă sunt probleme de natură rasială, etnică sau similar, vă rugăm să ne semnalaţi imediat pentru remediere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate prin e-mail de către persoanele implicate prin subiectul lor vor fi retrase în timpul cel mai scurt de pe site.


E-mail: confluente.ro@gmail.com

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ


ABONARE LA EDIŢIA
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

 
CLASAMENTE
DE POEZIE

RETROSPECTIVA
DE POEZIE
A SĂPTĂMÂNII
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!