CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

AFIŞARE MOBIL

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

ARHIVĂ CLASAMENTE

CLASAMENTE
DE PROZĂ

RETROSPECTIVA
DE PROZĂ
A SĂPTĂMÂNII


Acasa > Cultural > Ecouri >  


Autor: Tatiana Scurtu Munteanu         Publicat în: Ediţia nr. 1480 din 19 ianuarie 2015        Toate Articolele Autorului

Rezultatele Concursului de Poezie pentru elevi „Numai Poetul”, Ediția I, 2015
 
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
S-a încheiat cu succes prima ediție a Concursului de Poezie “Numai Poetul”, organizat de Liceul Tehnologic “Paul Bujor” din Berești, Galați, în perioada 15 octombrie 2014 - 15 ianiarie 2015. Prin acesta, profesorii organizatori au urmărit afirmarea, cunoașterea și stimularea potențialului artistic al elevilor din ciclul liceal, argumentând prin faptul că într-o societate robotizată, în care primează alte valori decât cele autentice, este necesară organizarea unor activități culturale și literare, care să-i mobilizeze pe elevi spre ideea de originalitate și unicitate, prin realizarea unor creații proprii, dezvoltându-și astfel sensibilitatea artistică, potențialul și gândirea creatoare, dar și deprinderea participării la activități extracurriculare.  
 
Deși doar la început, concursul s-a bucurat de 65 de elevi participanți din 26 de licee și 19 județe: Galați, Vaslui, Bacău, Botoșani, București, Arad, Buzău, Călărași, Timiș, Argeș, Olt, Vâlcea, Dolj, Teleorman, Iași, Ilfov, Bistrița-Năsăud, Dâmbovița și Neamț.  
 
Felicităm toate cadrele didactice pentru munca depusă alături de elevii lor și pentru interesul de a le promova talentul, creativitatea și dorință de a ieși din cotidian, iar elevilor le dorim mult succes la școală, în viață și pe tărâmul minunat al Poeziei. Ținem să menționăm că acest concurs nu are ca prim scop realizarea unui clasament, iar elevii care nu-și regăsesc numele printre cele câștigătoare să nu se descurajeze, fiindcă Luceafărul primește ofranda Cuvântului nostru, al tuturor, așa încât continuați să scrieți și să citiți!  
 
Locul I  
 
Porumb Roxana-Cristina, Liceul Tehnologic „Paul Bujor”, Berești, Galați  
 
Trușcă Daniela Gabriela, Colegiul Național „Gib Mihăescu”, Drăgășani, Vâlcea  
 
Becheru Liliana, Colegiul Agricol „Sandu Aldea”, Călărași  
 
Locul II  
 
Smultea Eliza, Colegiul Național Bilingv „George Coșbuc”, București  
 
Mărunțelu Florina, Colegiul Agricol „Sandu Aldea”, Călărași  
 
Iordache Marta Elena, Liceul Tehnologic Economic „Virgil Mădgeanu”, Iași  
 
Locul III  
 
Hagiu Elena, Liceul Tehnologic „Ștefan cel Mare și Sfânt”, Vorona, Botoșani  
 
Muller Renata, Liceul „Regina Maria”, Dorohoi, Botoșani  
 
Voiculeț Cristina, Liceul „Ștefan Diaconescu”, Potcoava, Olt  
 
Locul IV  
 
Irimciuc Elena Madalina, Liceul „Regina Maria”, Dorohoi, Botoșani  
 
Jantea Ioana Silvia, Colegiul Național Bilingv „George Coșbuc”, București  
 
Toți elevii participanți și profesorii coordonatori vor primi diplome care să ateste participarea la Concursul „Numai Poetul”, iar creațiile câștigatoare vor fi promovate în revistele literare partenere.  
 
Tatiana Scurtu-Munteanu  
 
Referinţă Bibliografică:
Rezultatele Concursului de Poezie pentru elevi „Numai Poetul”, Ediția I, 2015 / Tatiana Scurtu Munteanu : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 1480, Anul V, 19 ianuarie 2015.

Drepturi de Autor: Copyright © 2015 Tatiana Scurtu Munteanu : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Tatiana Scurtu Munteanu
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.ro@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile nefiind neapărat împărtăşite de către administrația publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.ro@gmail.com

Fondatori: Octavian Lupu şi George Roca

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor. 
ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ


ABONARE LA EDIŢIA
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

 
CLASAMENTE
DE POEZIE

RETROSPECTIVA
DE POEZIE
A SĂPTĂMÂNII
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!