AFIŞARE MOBIL

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

REDACŢIA

CLASAMENTE
DE PROZĂ

RETROSPECTIVA
DE PROZĂ
A SĂPTĂMÂNII


Acasa > Eveniment > Anunturi >  


Autor: Tatiana Scurtu Munteanu         Publicat în: Ediţia nr. 1385 din 16 octombrie 2014        Toate Articolele Autorului

CONCURSUL DE POEZIE PENTRU ELEVI NUMAI POETUL
 
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!

Liceul Tehnologic Paul Bujor din Bereşti organizează în perioada 15 octombrie 2014 – 15 ianuarie 2015 Concursul de Poezie Numai Poetul, cu ocazia împlinirii a 165 de ani de la naşterea Poetului Nepereche, Mihai Eminescu.  

Prin organizarea acestui concurs, ne propunem stimularea creativităţii şi a imaginaţiei, valorificarea inteligenţelor multiple şi cultivarea simţului estetic al elevilor precum şi promovarea imaginii Liceului Tehnologic Paul Bujor din oraşul Bereşti. Concursul de faţă oferă ocazia întâlnirii elevilor, părinţilor şi a dascălilor în lumea imaginilor artistice şi a viziunilor multiple asupra poeziei clasice, dar şi a celei contemporane. Prin acest concurs elevii ne vor ghida în lumea creată de ei, plină de noutate, de farmec, de sensibilitate şi de fantezie, unde ne vom îmbogăţi cu toţii din creaţiile lor literare.  

Concursul se adresează elevilor de liceu, clasele IX-XII, din toată ţara. Înscrierile se fac pe baza fişei de înscriere ce va fi trimisă odată cu lucrările elevilor şi împreună cu acordul de parteneriat. În plicul cu lucrările elevilor se va trimite şi un plic A4 timbrat şi autoadresat. Fiecare elev va participa cu 3 texte proprii. Oricine va înscrie un text ce nu-i aparţine (sau va conţine părţi copiate) va fi descalificat. Lucrările trebuie să respecte următoarele norme – tehnoredactate în Times New Roman 12, cu diacritice. Acestea se vor expedia prin poştă, până la data de 15 decembrie 2014 (data poştei) la următoarea adresă: Liceul Tehnologic Paul Bujor Bereşti, str. Trandafirilor, Nr. 210, Cod poştal 805100, jud. Galaţi, cu menţiunea Pentru Concursul Numai Poetul, prof. Munteanu Tatiana. Pe spatele lucrării se vor trece: numele şi prenumele elevului, clasa, îndrumătorul, şcoala, localitatea, judeţul.  

http://www.didactic.ro/stiri/concursul-de-poezie-pentru-elevi-numai-poetul  

Referinţă Bibliografică:
CONCURSUL DE POEZIE PENTRU ELEVI NUMAI POETUL / Tatiana Scurtu Munteanu : Confluenţe Literare, Ediţia nr. 1385, Anul IV, 16 octombrie 2014, Gilbert, Arizona.

Drepturi de Autor: Copyright © 2014 Tatiana Scurtu Munteanu : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Tatiana Scurtu Munteanu
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.ro@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile nefiind neapărat împărtăşite de către colectivul redacţional. Dacă sunt probleme de natură rasială, etnică sau similar, vă rugăm să ne semnalaţi imediat pentru remediere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate prin e-mail de către persoanele implicate prin subiectul lor vor fi retrase în timpul cel mai scurt de pe site.


E-mail: confluente.ro@gmail.com

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ


ABONARE LA EDIŢIA
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

 
CLASAMENTE
DE POEZIE

RETROSPECTIVA
DE POEZIE
A SĂPTĂMÂNII
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!