CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

AFIŞARE MOBIL

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

ARHIVĂ CLASAMENTE

CLASAMENTE
DE PROZĂ

RETROSPECTIVA
DE PROZĂ
A SĂPTĂMÂNII


Acasa > Orizont > Atitudini >  


Autor: Ştefan Popa         Publicat în: Ediţia nr. 1915 din 29 martie 2016        Toate Articolele Autorului

NICIODATĂ NU ESTE PREA TÂRZIU!
 
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Din nefericire, principiul comunist “merge şi aşa” are continuitate. Înainte de 1989, comuniştii au înlocuit speranța mântuirii cu epoca de aur, Sfânta Treime cu Marx, Engels și Lenin, biserica cu partidul, clerul cu nomenclatura, cultul sfinților cu cultul personalității, liturghia cu ședința de partid, botezul cu onomastica etc. 
  
După lovitura de stat din decembrie 1989, noi am înlocuit comuniştii cu alţi comunişti (oamenii din eşaloanele 2 şi 3 au trecut în faţă). Şi politicienii “oportunişti” ce au făcut? Ei au înlocuit instituţia cu sistemul, cinstea cu şpaga şi hoţia, caracterul cu imoralul, profesionalismul cu şmecheria, educaţia cu incultura, fapta cu vorbăria, adevărul cu minciuna, sinceritatea cu ipocrizia şi manipularea, etc. În consecinţă, politicienii au înlocuit virtutea cu păcatul. 
  
Şi noi, alegătorii, ce am făcut? Am zis că merge şi aşa în continuare şi am aprobat, în mod tacit, toate aceste “năzdrăvănii” ale politicienilor, asistând pasivi şi indiferenţi la toată mascarada politică şi la jefuirea ţării. 
  
Uite că nu mai merge şi aşa! Toţi acei care vă simţiţi nedreptăţiţi, nereprezentaţi, nemulţumiţi de lucrurile care se întâmplă, toţi acei care mai gândiţi, simţiţi şi trăiţi româneşte, toţi acei care mai credeţi că România poate fi salvată, veniţi alături de noi pentru susţinerea Platformei-Program Civice, Alianţa Noastră. Niciodată nu este prea târziu! 
  
Cu credinţă, nădejde şi dragoste pentru binele României! 
  
Doamne, ajută! 
  
Comandor (rz) Ştefan Popa 
  
Referinţă Bibliografică:
NICIODATĂ NU ESTE PREA TÂRZIU! / Ştefan Popa : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 1915, Anul VI, 29 martie 2016.

Drepturi de Autor: Copyright © 2016 Ştefan Popa : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Ştefan Popa
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.ro@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile nefiind neapărat împărtăşite de către administrația publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.ro@gmail.com

Fondatori: Octavian Lupu şi George Roca

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor. 
ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ


ABONARE LA EDIŢIA
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

 
CLASAMENTE
DE POEZIE

RETROSPECTIVA
DE POEZIE
A SĂPTĂMÂNII
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!